Pytanie: czy istnieje taka mozliwosc, ze po odlaczeniu akumulatora i po ponownym podpieciu, radio zostanie rozkodowane, i konieczne bedzie wprowadzanie kodu w celu uruchomienia radia??? Skad wziac kod jesli go nie posiadam???
Pytanie: czy istnieje taka mozliwosc, ze po odlaczeniu akumulatora i po ponownym podpieciu, radio zostanie rozkodowane, i konieczne bedzie wprowadzanie kodu w celu uruchomienia radia??? Skad wziac kod jesli go nie posiadam???
Jeśli masz oryginalne radio, to tak. Ale zależy na jak długo odłączysz akumulator. Ja ostatnio odłączałem go na krócej niż minutę i wówczas radio się nie rozkodowało. Nie wiem jaki jest maksymalny czas odłączenia akumulatora, żeby radio nie straciło pamięci.Napisał kamil787
Pozdrawiam.
- Rafał
jeśli masz radio oryginalne to pozostaje Ci ASO w którym może załatwią kartę z kodemNapisał kamil787
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
Może ktoś Ci pomoże na www.elektroda.pl Tam niemożliwe staje się możliwe
Pozdrawiam.
- Rafał
Witaj - pisałem do Ciebie ale napiszę jeszcze raz. Miałem ten sam problem w AR 166. Jeżeli w alfach jest ten sam kod to wprowadź numery 8129 i zatwierdź. Napewno będzie OK!Napisał kamil787
Witaj - pisałem do Ciebie ale napiszę jeszcze raz. Miałem ten sam problem w AR 166. Jeżeli w alfach jest ten sam kod to wprowadź numery 8129 i zatwierdź. Napewno będzie OK!
Pozdrawiam dario1970!
Kod jest inny...
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)