dajcie namiar gdzie sie spotykacie, a co do tego ze tam mi cos swista co pisalem, to oznaka ze cos zdycha ? bo coraz czesciej to zaczyna swiszczec nawet juz nie tylko na zimnym... co kupic ? co wymienic ?
dajcie namiar gdzie sie spotykacie, a co do tego ze tam mi cos swista co pisalem, to oznaka ze cos zdycha ? bo coraz czesciej to zaczyna swiszczec nawet juz nie tylko na zimnym... co kupic ? co wymienic ?
Rużnie,trzeba śledzić temat a czasem coś zaproponować.
Jak przyjedziesz na spotkanie to może ktoś z nas coś Tobie zaproponuje, bez usłyszenia i zobaczenia trudno powiedzieć.
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
To skoro jest tylu chętnych to ja proponuje w tą niedzielę spotkanko...
Chyba najlepszym miejscem będzie mcdonald jak tydzień temu...
Co wy na to?
- - - Updated - - -
Ahaa i Motofan jak byś znalazł trochę czasu to znajdz i wyślij mi ten filmik z tym falowaniem...
Będę wdzięczny...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
http://www.youtube.com/watch?v=Cx3EIRYuZck
gość wymienił lambdę i po problemie
spalanie 7.8l/100km
Dla zainteresowanych kolega łukasztm chce sprzedać alfe.156 1,9JTD
To co z tym spotkaniem?
Bo nie wiem czy sie szykowac...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Witam wszystkich panów,widzę że forum istnieje,to bardzo dobrze.Mi znowu zepsuła sie alfa,i nie mogę nawet odpalić i tak sobie mysle ,że nikt tak jak wy , nie zna sie tak dobrze na tych autach.mam do was prosbę jakbyście mieli spotkanie na castoramie i nie bedzie to dla was problem to moze podjechalibyscie do mnie i zobaczyli co tam mniej więcej mogło sie stac,bo jak to znowu duza naprawa to chyba dam sobie spokój i sprzedam,bo nie mam juz siły jeżdzic po mechanikach.mieszkam koło castoramy.to mój tel.663769114.byłabym bardzo wdzięczna za radę.pozdrawiam wszystkich
Aby nie było że ich super niemieckie samochody się zużywają, wymyślili RAT STYLE
http://www.youtube.com/watch?feature...Q315JoiF0&NR=1
spalanie 7.8l/100km
Panowie, może jakieś spotkanko dziś? 18.00 na castoramie. Jak ktoś chce to niech podjedzie