Rozpędź się, tocz.... tocz.... tocz aż zatrzyma się auto, wyjdź, pomacaj tarcze- jeśli będą ciepłe (a przecież nie hamowałeś) to wiedz, że coś się dzieje...
Rozpędź się, tocz.... tocz.... tocz aż zatrzyma się auto, wyjdź, pomacaj tarcze- jeśli będą ciepłe (a przecież nie hamowałeś) to wiedz, że coś się dzieje...
jak tarcze beda rozgrzane do czerwonosci jak ogien piekielny"... to wiedz ze cos sie dzieje..."![]()
teściowi 2.4 kombi z automatem spalał 8=9 litrów , a noge ma ciężką...
Nietety ja mam mieszane uczucia- zakupiłem jakoś 2 miesiące temu alfę 159 JTD, 19, 16V, nie modyfikowałęm ale spalanie na poziomie 8-9- przy predkościach od 100-150KM/h, na pokładzie 2 osoby - sądze że to torchędużo- może to wina brudnego silniczka krokowego, lub przepływki- bo chyba coś z tymi elemantami jest nie tak- a moze to rozrząd- nie wiem czy poprzedni własiciel zmieniał a ma już150tyś przejechane,,,Hm,,,,,
Moja Bella przy 140km/h pali 7.6 około, no ale mam motur 2.4. Trzy osoby na pokładzie i pełny bagażniok![]()
w zależności od warunków 8 - 8.8 l/100 km
Siema
Skoro kupiles Alfe dwa miesiace temu i ma zrobione 93k mil to raczej pewne jest ze wlasciciel planowal sprzedaz i zrobil to teraz a nie pozniej bo rozrzad MUSISZ wymienic przy 90k mil wiec nie chcial dokladac do niej kasy przed sprzedaza, Wymieniaj puki czas!!! (ja u siebie bede zmienial rozrzad pompe wody i pasek klinowy za dwa tygodnie)
Swoja droga rozrzad nie ma nic do spalania...
Napisz skad jestes moze sie zgadamy, chetnie zobaczylbym Twoja pieknosc...
Pozdrawiam![]()