Abidibi1509 pisze

o prostu nie lubię jak ktoś mi grozi, a z tym mi się kojarzą słowa Kowacza.
Spójrz w twój ulubiony POLSKI słownik co oznacza słowo groźba
Abidibi1509 pisze:Zresztą nic Tobie do tego.
Dużo mi do tego, bo lubię spędzać czas czytając SCAR i lubię "nie przyjeżdżać na spoty"
A TY wyraźnie atakujesz jednego z moich kolegów.
Abidibi1509 pisze:Wolny internet, fakt. Mm nadzieję, że nie ingerujący w wolność osobistą, a przede wszystkim dumę ludzką.
Tej wypowiedzi to już kompletnie nie rozumiem... Ale może używam słownika nie w tym języku.
Abidibi1509 pisze

latego właśnie ŻEGNAM...
To zrozumiałem i ... stwierdzam "ufffff"... 
Abidibi1509 pisze:hmm, super słowniczek, gratuluje.
Niestety ja go nie stworzyłem, ale dziękuję za docenienie starań aby go znaleźć.
Abidibi1509 pisze:Tylko znajdź gdzieś w opisie o mnie albo w moich ustawieniach informację o tym, że władam językiem angielskim... a dopiero potem przesyłaj mi anglojęzyczne tłumaczenia słownikowe... bo własnie do takowego odsyła mnie twój link
Twoje "ułomności" językowe niestety mnie za bardzo nie interesują, ale polecam rozpoczęcie nauki języków obcych.
Język angielski niestety jest powszechnie używany na świecie, a także coraz częściej w naszym kraju.
Jego znajomość poszerza horyzonty i otwiera nowe możliwości.
Uwierz mi naprawdę warto znać choć podstawowe słowa.
Nie namawiam Ciebie przecież do nauki języka suahili 
Abidibi1509 pisze:naprawdę chciałbym już to zakończyć bo mnie to męczy, więc żegnam...
Radzę odpocząc przed zajęciem miejsca za kierownicą, bo przemęczenie źle może się zakończyć.
Szkoda Alfy.
Jakbyś zmienił zdaniem to zapraszamy na SCAR ponownie - warunek- kultura wypowiedzi 
proszę! Świetny przykład "kultury osobistej" i tego jak się "zaprasza" na scar... polecam poczytać...