Felga to chyba oryginał z Alfy GT Q2![]()
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Felga to chyba oryginał z Alfy GT Q2![]()
POszlo na 4 - zdjecie kozak![]()
Nie może być! I nie narzekasz, że "co to w ogóle za foty są w tej ankiecie"? Że zdjęcie koła, to jak zdjęcie lusterka, czy wycieraczki? :p Że na poboczu to są lepsze foty? I że jury jest z kosmosu?
Acha, obecna, wrześniowa edycja konkursu jest przedostatnią. Będzie trzeba powoli zacząć myśleć o kalendarzu![]()
u mnie poszło na 1, stopka wyjaśni dlaczego :-)
Marzenie - > Quattroporte, ale powolutku .....
Zdjęcia fajne wszystkie, jedne mniej, drugie więcej ! Te na poboczu również, a to że się tam znalazły to decyzja jury. Jakieś foty musiały odpaść. Zawsze będzie jakiś niedosyt. Jaki jest skład jury, czy są z kosmosu i czy znają przepis na placki ziemniaczane, to już nie jest takie istotne jak sam konkurs, w którym oceniamy przecież zdjęcia a nie jury.Nie może być! I nie narzekasz, że "co to w ogóle za foty są w tej ankiecie"? Że zdjęcie koła, to jak zdjęcie lusterka, czy wycieraczki? :p Że na poboczu to są lepsze foty? I że jury jest z kosmosu?![]()
pozdrawiam
saroo OK jestes Bogiem.Nie mam racji i bije sie w piers.Gdzie ja napisalem ze wszystkie zdjecia sa do dupy??Poprostu wolisz wybrac felge niz jakies dobre zdjecie do konkursu i tyle w temacie.Pomysl o tym na przyszlosc
Ostatnio edytowane przez Czarny_28 ; 01-10-2012 o 20:15
Prawie wszystkie fotki na poboczu są beznadziejne. Zrobione na szybko, byle jak, bez pomysłu.
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
mi juz nie chodzi o zdjecia z pobocza tylko o zdjecie Garego ktorego nie ma nigdzie.Wyladowalo w koszu
a ja napiszę tak pffffwybrał takie bo uznał że są zajebiste i to jego prawo. Wg mnie ta felga jest lepsza niż niektóre zdjęcia co wygrywały poprzednie edycje
a głosowałem na 4 bo mi się podoba wzór bieżnika i to że nie widać felgi.