Strona 105 z 114 PierwszyPierwszy ... 5559596979899100101102103104105106107108109110111112113114 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,041 do 1,050 z 1132

Temat: Zapytanie - zapachy zamochodowe z logo klubu

Użytkownik Rowerzysta Avatar Maro1500
    Mieszka w
    LbN
    Auto
    AR 156 1,9JTD SW

Domyślnie

Zawiesiłem o 11, moja kobitka wsiadła po 17, mówię:
    Czujesz?
    Nie... a co?
    ( Nowy zapach powiesiłem...
    To nie czuje...
    Sory ale śmiem twierdzić że moja stara drukarka lepiej drukuje
    "nie powiedziałbym też że jakość nadruku przeciętna. na newcar'ach jest taka sama jak u poprzedniego producenta"

Sory ale śmiem twierdzić że moja stara drukarka lepiej drukuje... naprawdę nadruki są h**owe. Jutro zrobię fotki moich niech ktoś porówna i oceni. Fakt też stwierdzam plus czarnych gumek, ładnie to wygląda

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

no ja mam jeszcze zawieszki od poprzedniego producenta więc sobie mogę łatwo porównać jakość nadruku, patrze - a patrzeć umiem - i widzę że jakość nadruku na new car jest taka sama - średnia i dość wyblakła - jak u poprzedniego producenta a gerjfrut ma dużo lepsze kolory. ja nie twierdze że to jest jakiś zajebisty wydruk ale na pewno nie gorszy niż poprzednie zawieszki plus najważniejsza ma chyba być trwałość zapachu a tego sie nie da ocenić po jednym dniu. nie wiem jak z new carem, u mnie na razie wisi grejfrut i czuć go w aucie. pozostałe grejfruty leżą w szufladzie w domu, nawet nie rozpakowane i mimo wszystko da się wyczuć ich delikatną woń w pokoju. może Twoja kobieta miała katar ? no sorry ale nie uwierzę że po paru godzinach zawieszka kompletnie wywietrzała.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Maro1500
    Mieszka w
    LbN
    Auto
    AR 156 1,9JTD SW

Domyślnie

Nie no żeby nie było że się czepiam
    Stary po kilki miesiącach:

I nowe:

W sumie masz racje, zapach powinien być podstawą, ale coś dla oka też powinno być.
    Grejfrut z pewnością jest lepszy, leżą w szafce i po otwarciu czuć intensywny jego zapach, czyli jak u Ciebie Na jego temat uwag nie mam, juro go powieszę :] A new car dupa, naprawdę. Wyślij mi adres prv to Ci go odeśle sam zobaczysz- trzeba wąchać z bliska żeby poczuć zapach. Nawet jak będzie szedł tydzień to przecież nie zwietrzeje(producent obiecuje 2 tyg, tak?). Aha, żeby była jasność nie jeżdżę z otwartymi oknami i nawiewem na maxa

Po Twojej akcji promocyjnej zmiany dostawcy poprostu oczekiwałem czegoś naprawdę lepszego niż stare...
    Ostatnio edytowane przez Maro1500 ; 03-10-2012 o 10:38

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    Śląsk
    Auto
    .

Domyślnie

Do mnie jeszcze nie dotarły

Użytkownik Alfista
    Mieszka w
    Gorzyczki okolice Wodzisławia Śląskiego
    Auto
    Same ALFICE

Domyślnie

u mnie też cisza.... czekam, może sie doczekam jak nie to zaopatrze sie w najzwyklejszą choinke zapachową...

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

pisałem już wcześniej że około 70 sztuk trzeba dorobić bo uległy uszkodzeniu na maszynie do pakowania i to potrwa tydzień a wysyłka szła względem kolejności na liście więc pewnie ten kto jeszcze nie dostał załapał sie na tą pechową grupę co to musi tydzień dłużej poczekać

Użytkownik Romeo Avatar Damian156JTD
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16V

Domyślnie

Również dzisiaj odebrałem,porównania nie mam ale fakt że grej jest bardziej żywy kolorystycznie i aż ocieka zapachem , jak otworzyłem kopertę odpakowalem pierwszy z brzegu czyli grej i fajnie pachnie lecz z poczty do domu mam 3 min samochodem więc wiadomo nie ocenie czy wywietrzal po paru godz,zobaczymy jak bd jutro,ale dla mnie fabryka trochę dupy dała , nawet przez to że brak napisu jaki jest jaki i niechlujnie opakowania new car, przynajmniej u mnie są niechlujne

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Tychy -> Pszczyna
    Auto
    ALFA ROMEO 147 1 .9 JTD 8 V 115 KM

Domyślnie

Dzisiaj mija miesiąc jak wpłaciłem za zapachy , tyle że ja tych zapachów jeszcze na oczy nie widziałem. Moją kasą ktoś sobie obraca a ja nie mam zakupionego towaru. Dziękuję za taką przyjemność , była ostatnia.

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał izych Zobacz post
    Dzisiaj mija miesiąc jak wpłaciłem za zapachy , tyle że ja tych zapachów jeszcze na oczy nie widziałem. Moją kasą ktoś sobie obraca a ja nie mam zakupionego towaru. Dziękuję za taką przyjemność , była ostatnia.
    Mówisz ostatnia? Spoko dopilnuję, jak coś w przyszłości zamówisz to i tak zamówienie nie zostanie przyjęte

Chciałbym tez poinformować że osoby które jako pierwsze złożyły zamówienie na zawieszki czekały na nie 2 miesiące - niestety tak to wygląda że trzeba najpierw uzbierać wymaganą liczbę 500 opłaconych sztuk a to trwa. Jeżeli nie znasz zasad zamawiana to wystarczy poświęcić 3 minuty i je przeczytać. Jeżeli je przeczytałeś i mimo wszystko się zdecydowałeś na zamówienie no to miej teraz pretensje tylko do siebie. A zapachy do Ciebie jeszcze nie doszły bo z tego co widzę jesteś jedną z ostatnich osób które zapachy zamówiły i pisałem już o tym wielokrotnie - 70 sztuk uległo zniszczeniu na maszynie do pakowania i dorobienie tych 70 sztuk zajmie dodatkowy tydzień który upływa jutro. Ja nie mam na to żadnego wpływu, zamawiam u firmy zewnętrznej i tyle. Wysyłka idzie względem listy zapisów.

A oskarżenia że obracam twoimi pieniędzmi.... przemilczę, jest czwartek wieczór i na prawdę nie chcę sobie nastroju psuć

AAAA i jeszcze jedno, tak już bardziej ogólnie
    Moje osobiste odczucia na temat tych nowych zapachów są.... mieszane Mam założonego grejfruta i w sumie to słabo go czuć, znaczy jak się wsiądzie do auta to czuć ale delikatnie i sam nie wiem czy to dobrze czy źle.. Bo z drugiej strony poprzednie zawieszki to przez pierwsze 3 dni waliły mega intensywnie a potem wywietrzały praktycznie kompletnie ;p te z kolei pachną słabiej ale może za to dłużej.. no zobaczymy
    Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 04-10-2012 o 20:09

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Sebek2442
    Mieszka w
    Mistrzewice
    Auto
    147 1.9 JTD

Domyślnie

Moje są bardzo porządnie zapakowane zapach jest bardzo dobrze wyczuwalny leże w szafce to w całym pokoju je czuć jestem bardzo zadowolony z nich
    Napis bardzo ładny wykonanie super dla mnie wielki plus (gumka ciemna jeszcze większy plus)
    Teraz żałuje że tak mało ich kupiłem no ale cóż (