Będę będę![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
My już w domu .
Jeszcze raz W I E L K I E podziękowania dla Grzesia za transport i trafną diagnozę.
Marcinowi za szybkie załatwienie oraz Weronice , że przywiozła dwóch facetów z powrotem
oraz wszystkim za mile spędzony czas.
Do następnego .
A ja dziękuję, że ktoś kupił sobie pepsi z dolewką i mogłem skorzystać z kubeczkaHehe nie ma to jak ogarnąć elektronikę w alfie w ciągu 1,5h w piątkowy wieczór
Pozdro i do zaś
![]()
Jeśli jeździsz fiatem, lub iveco, nie wybieraj się daleko...
a ja dziekuje Madmaxom za ciachozglodnielismy o 2 w nocy to bylo co jesc;p Wowremu ze tylko troche mi przygniótł szczęke zderzakiem Karoli;p Żuwikowi za ustawienie świateł, teraz w koncu widze dalej(a myslalem ze to przez ten czeski spirytus) Jagielowi i Weronice za nowe odcinki "Trudnych Spraw".
PS. I co z tym wyjazdem nad morze??![]()
Mięsny SocikDzięki przede wszystkim Maryli za pycha ciasto , Żuwikowi że mnie nie wysadził na ekspresie wiadomo po czym, Markowi za doborowe towarzystwo i wszystkim innym za jak zawsze udane spotkanie
Morze odpuściliśmy bo się Alfa zepsuła
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
trzeba zmienić tytuł wątku na: Za co komu dziękuję, hehehe.
Pozdrawiam
No to jeszcze kolej na mnieJa dziękuję Wowremu i Socikowi za uszczelnienie mi rury od chłodnicy, Socikowi za założenie kierunkowskazu, Weronice i Jagielowi za bolące policzki, oczywiście ze ŚMIECHU!! No i też za ciasto, nawet dotarło do mojego domu i mama zjadła do porannej kawy, bardzo jej smakowało;P
A ja dziękuję mojej Alfie, za to że wreszcie się czuję jak prawdziwy posiadacz Alfy (błąd airbag) i za to, że nic się nie zepsuło (błąd połączenia centralki z żarówką - skasowany). No i dziękuję karo za to że w nas nie zwątpiła i uwierzyła, że jedziemy nad morze
To się nazywa wiara w człowieka!
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
A ja dziękuję 4 pancernym i psowi,za to że rozjechali niemców do samego Berlinu,w dodatku 1 czołgiem![]()