U Nas liczy się pasja i miłość do marki, a nie to czym podjedziesz.
Zapraszamy![]()
U Nas liczy się pasja i miłość do marki, a nie to czym podjedziesz.
Zapraszamy![]()
....
Ostatnio edytowane przez Artur75 ; 08-10-2012 o 14:39
Trochę aut się zjechało. BTW Mendziel dałem jeszcze jedną szansę tej płytce co mi nagrałeś do navi i o dziwo zadziałało za drugim razem więc działa :]. Teraz trzeba wykombinować polskie mapypopróbuje z różnymi od opla może coś zadziała.
Kopiowanie i rozpowszechnianie ...
Fajnie, że sie udalo![]()
Niestety musiałem dość szybko Was opuścić (praca na drugą zmianę) ale jak odjeżdżałem to było 13 autek i znacznie więcej osób.
Co do spotkań w czwartki na dachu Galerii o godz 19:00 to oczywiście jest to alternatywa dla weekendowych spotkań.
Tylko może niech też będzie w pierwszy czwartek miesiąca a nie poprzedzający pierwszą niedzielę bo dopiero wyjdzie bałagan.
Co do niedzieli to na razie niech już pozostanie to południe 12:00 - jak będzie więcej chętnych na wieczorne spoty to wtedy zrobi się ankietę dla chętnych.
to moze co 2 tyg, pierwsza niedziela miesiąca i drugi czwartek miesiąca??
Tak patrzę na te zdjęcia i żeśmy do dupy staneli Panowie,
w sumie to my z Mariano bo byliśmy najwcześniej i kolejni spotowicze stawali obok
ale kto przypuszczał, że się Nas tylu zjedzie
Powinniśmy tyłkami na drugą mańkę się przerzucić i wszyscy wtedy mieliby miejsce
i ładnie w jednym rzędzie by Alfiątka się prezentowały, a tak to przeszkadzała nam wiata na koszyki![]()
Taka dygresyjka na przyszłość
Co do propozycji Mariano - dla mnie spox.
Artur super foty, czym ich więcej tym lepiej.
Dzięki![]()
Ostatnio edytowane przez Mandziel ; 08-10-2012 o 19:33