dzięki wielkie za zainteresowanie, jutro wrzucę dokładne informacje co do orszakuCiesze się że będzie nas aż tylu
![]()
wrzuc bo czekamy![]()
Sprawa ma się tak, orszak zaczynałby się w Bieruniu przy ulicy Krótkiej nr domu 11, następnie pojechalibyśmy po Pannę młodą na ulicę Diamentową i tą samą drogą wrócilibyśmy kawałeczek pod kościół. Cała trasa ma około 10 km. Ślub jest o godzinie 13 więc myślę że fajnie byłoby się zacząc zbierac około 11:30.
Tutaj macie mapkę przejazdu
https://maps.google.com/maps/ms?ie=U...186b66191c0c09
Numer telefonu do mnie to 883 117 257 Wojtek.
Każdy oczywiście może liczyc na weselnąa jeśli będziecie planowali jakiś spocik po orszaku to kiełbacha na grila też się znajdzie
LISTA LISTA
ishan
ajdacho
misia
himek
przemek1
MaZ36
Enbeka
dam1an_90
Pietropili
Maciey
KwachuGSE
micorl
Ostatnio edytowane przez Kotlet ; 01-10-2012 o 17:39
ja bym prponowal tak, spotkac sie 11.30 na parkingu lidla, chyba lidl to jest, znaczy market przy glownej drodze, zaraz kolo komisu, jutro zobacze co jest dokladnie bo kurde zapomnialem a co dzien kolo tego jezdze
i po zbiorce jechac tak jak Kotlet napisal
moze niech kazdy z listy potwierdzi swoja obecnosc i bedzie wszystko jasne, ja napewno bede jeszcze z jednym kolega alfa 156
Ja muszę się zorientować, czy nie będę miał zjazdu na uczelnie![]()
no to i mnie dopiszcie![]()
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
Ja bede i pewnie Micorl tez![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Żeby tylko nie było tak jak u mnie - chętnych sporo, mniej dojechało ;-)