A gdzie to się Kolega wybiera ??? Chyba nie odchodzi z grona Alfaholików ??? Ostatnio nie bywałeś na spotach, teraz to sie grono zbiera.
A gdzie to się Kolega wybiera ??? Chyba nie odchodzi z grona Alfaholików ??? Ostatnio nie bywałeś na spotach, teraz to sie grono zbiera.
Quattro wiesz co Twoje Białe Bestie już nas nie odwiedzi chamstwo pożegnałbyś sie na spocie a nie tak oficjalnie na Forumnieładnie nieładnie
![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Poprostu Quatroooo skończył pewnie studia w K-ce przez co będzie ciągle w Żywcuwięc troche drogi na spoty by miał aby wpadać no ale raz na jakiś czas masz przyjechać gamoniu tylko upewnij się pierw czy Ja byda
bo jak mnie nima to nie mosz po kiego przyjeżdzać
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
ja Tobie Kłatro też dziękujęza to że byłeś - po prostu
kupa wspomnień - włącznie z tym jak stałam jak pachoł o 19 na 3 stawach i mnie przechowałeś
pamiętaj że czwartkowe spoty pewnie się nie skończą i jakbyś tak kiedyś był w okolicy to wbijajtrzeba iść jak kiedyś na pizze w kato
![]()
i do zobaczenia... gdzieś, kiedyś...![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
o kutwa
qłatro nie żyje ? "byłeś" ??
stypa robimy jako ?
tak pierdzielicie jak by to jakiś pogrzeb beł
a przeca qłatro to lamus
kij mu w oko
niech marszczy freda bez nos
goopi jes/beł to go ni ma co żałować
do Q - km to nie przeszkoda
przeszkodą bywa tylko brak chęci - resztę człowiek obejdzie/ objedzie - nawet alfą![]()
Bocian dobrze prawi...Klimat wypowiedzi faktycznie zmierza ku unicestwieniu kolegi, a przecież nic złego mu się nie dzieje...