Witam!
Wiecie coś o tej alfie?
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-1-9-...C21398368.html
Witam!
Wiecie coś o tej alfie?
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-1-9-...C21398368.html
o alfie nic nie wiem
ale wiem że dział to żeś niewłaściwy wybrał na ten temat
Jak szukałem swojej to też widziałem to ogłoszenie a było to maj / czerwiec, więc skoro tak długo stoi to musi być jakiś powód ku temu![]()
Stała nawet duzo wcześniej niz maj, i w odpowiednim dziale już ktoś o niej pisał, jeśli dobrze pamiętam był też post szerszenia więc radze zapytać jego, a napewno powie Ci cos o tym aucie
Alfa stoi już rok w tym komisie, pod chmurką. Początkowo chyba za 38 teraz za 29. Auto ma oryginalny pakiet Noviteca, zderzak przedni tragedia, do wymiany od razu, tył bardzo fajny. Opony to jakieś chiny i każda inna więc też do gazu. Wnętrze w ciekawej konfiguracji, mało zniszczone ale wymagające solidnego detailingu. Lakier na aucie 3-. Auto mimo zaawansowanej rezerwy odpaliło normalnie, silnik pracował równo i cicho. El domykanie szyb również ok. Sprzedawca coś wspominał o kołach zimowych. Auto przyjechała do komisu rzekomo od starszego Pana który dostał je od syna mieszkającego na stałe w Niemczech, oczywiście podobno jeździł nim tylko do kościoła i auto jak Pan bóg przykazał kupił w serwisie i do końca je tam oddawał. Ja bym chyba odpuścił ponieważ na dzień dobry 5 tys. pójdzie na samą kosmetykę i opony a niewiadomo jakie kwiatki wyjdą na dogłębnych oględzinach.
auto na tych zdjęciach wygląda ładnie. Nieco usportowione zważywszy na ten pakiet Noviteca, podwojny wydech, zegary ala Indiglo, lusterka z linii black Line. Szkoda, że stan kiepski na co wskazuja wypowiedzi kolegów. Sprzedawca pisze coś o oponach zimowych, z tego wnioskuję, że do tych 18" felg. Na niewiele Ci sie w sumie zdadza, moim zdaniem. Na zime chyba lepsze nieco mniejsze, a przede wszystkim szkoda tych felg wystawiać na brud i śnieg, a tym samym na ewentualne otarcia. Ale to tylko moje zdanie Zdjecia oczywiście czesto sa robione w ten sposób, że nawet sporych peknięć zderzaków i innych nie widac. Sam sie przekonalem o tym kilkukrotnie szukając 147 dla Dziewczyny.
Ostatnio edytowane przez Abidibi1509 ; 14-10-2012 o 11:07
pomierzyłbym boki przy okazji i tył samochodubo brakuje side skirtsów i lotki na klapie.
prawdopodonie była to kiedyś GT Blackline. Tylko mnie 1 zastanawia, dlaczego reflektory z przodu mają srebrne wypełnienie zamiast czarnego ?