Witam wszystkich!
Nazywam się Kajetan i mieszkam w Katowicach.
Całe życie interesuje się motoryzacją, szczególnie włoską. Ponadto mam hopla na punkcie car audio i auto-detalingu.
Na Wasze forum trafiłem ponieważ jakies 2 tyg temu po raz któryś zobaczyłem"Chłopaki nie płaczą" i urok 166 mnie powalił na tyle, że zainteresowałem się bardziej tym modelem(oczywiście znałem go już dobrze wcześniej, ale nie brałem go pod uwagę pod kątem zakupu)
Coś tam sobie w internecie poszperałem i z czasem chciałbym się zaopatrzyć w 166 przed liftową v6(2,5 lub 3.0) z LPG(niestety) jako dupowóz na codzień.
Z włoszczyzną mam doświadczenie takie, że od 3 lat jestem klubowiczem forum Fiata Coupe.
Przez 1,5 roku śmigałem pięknym, wolnossącym 20v, który był moim cacuszkiem na słoneczne niedzielne dni i nocne manewry po drogach Katowic
Z powodu zakupu mieszkania fiat został jednak sprzedany, ale już wkrótce mam nadzieję powrócić do swojej miłości z tym, że już z pewnością w wersji 20v turbo!
Tak więc mam nadzieję, że dzięki Wam pozyskam cenne informacje, które pomogą mi z czasem w zakupie 166, poznam ciekawych ludzi i sam w miarę możliwości będę mógł służyć wam swoją pomocą!
Pozdrawiam![]()