Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Temat: [156] Bardzo wysoko stoi + fotki!!

Krzysiek_wawa
    Gość

Domyślnie [156] Bardzo wysoko stoi + fotki!!

Mniej wiecej tak jak w opisie - strasznie wysoko mam podniesiony samochod. Niby wersja ze Sportpackiem, powinno byc nizej a wydaje mi sie, ze jesy nawet wyzej niz w standardowych alfach... Moze mi sie wydaje?? :roll:

Z drugiej strony na osiedlu sasiad ma taka sama alfe jak ja tylko ze 2.4 JTD (tez wagon i pakiet) od nowosci jako pierwszy wlasciciel i tez mu siedzi tak wysoko :roll:

Zobaczcie sami i ocencie co to moze byc i czemu jest tak jak jest:

Doman
    Gość

Domyślnie

moze to wersja crosswagon oczywiscie zartuje
    moze tak musi bys jak ci sie nie podoba to dawaj krotsze sprezynki i po klopocie

Krzysiek_wawa
    Gość

Domyślnie

no wlasnie chodzi mi o to, czy to jest normalne czy np poprzedni wlascicielm cos kombinowal.... jezeli jest to normalne to w niczym mi to nie przeszkadza

Użytkownik Alfa i Omega Avatar alfaholik-Bioły
    Mieszka w
    Nowy Sącz
    Auto
    147 1.9JTD, Lybra 1.9JTD, Delta 1.6JTDm

Domyślnie

Wg mnie siedzi normalnie nie jedna alfa tak siedzi i to tylko jak stoi bo jak nią jedziesz to juz sporo siada Też się nad tym zastanawiałem w mojej 147,ale zawieha fabryczna nic nie kombinowane i jak sie jedzie to siedzi nisko. Więc się nie przejmuj,jak sie nie gibie na boki za dużo to wszystko ok. Myślę,że poznałbyś,że sprężyny są jakieś za miekkie jak jezdzisz tym autem.

Doman
    Gość

Domyślnie

tak szczerze mowiac to moja tez troche wysoko siedzi jak stoi :-) ale mialem kiedys obnizone autko i wszedzie trzeba uwazac na kazny prog a nawet kiedys na polskiej prostej drodze zachaczylem podwoziem i zadnego progu nie bylo moze jakas dziurka czy cos
    wiec juz od kilku mis sie zastanawiam czy obnizac czy nie bo fajnie sie jezdzi tak jak jest
    ALE obnizona wyglada duzo lepiej no i to jest jedno z pytan byc albo nie
    pozdro (sorki za brak kropek i przecinkow)

Daniel156SW
    Gość

Domyślnie

A mnie się wydaje ze jest trochę za wysoko, moja tez nisko nie siedzi ale to co tu widze jakoś dziwnie wygląda...