filmik już gotowyjutro wrzuce, a teraz zmykam do roboty
![]()
filmik już gotowyjutro wrzuce, a teraz zmykam do roboty
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
no i oto jest - oczekiwanycały dzień w 12 minutach. licze na wyrozumiałość - to moja pierwsza produkcja
A kogo ta brzydka felga na dzien dobry
Filmik zacny
Nawet mi sie podoba zwłaszcza ta siekiera na koncu, Bocik o tym wiedział![]()
Spot Grill-Chorzów 13.11.2011
Filmik ciekawy, szkoda ze nie bylem w stanie dojechacjeszcze troche %%% zostalo po sobocie
![]()
Czy w Alfa bumm role drugoplanową odegrał P4??? Cymu nie trąbił???Cymu kamerzysta nie krzyczał???? Oj szoferzy.... Filmik fajny ,spot widze udany z małymi uszczerbkami no ale frekwencji do Kopca to jeszcze dużooooo brakuje![]()
kamerzysta był w takim szoku, że słowa wydusić nie mógłz reszta bylem troche za daleko. Do ostatniej chwili myslałem ze sie widzą. Tak, to P4.
a frekfencja nie była taka zła, chociaż w zeszłym roku było ok 30 Alf![]()
fajny filmik... jak na pierwsze kroki w tym kierunku. miło pooglądać.
Nie Jeździj Szybciej Niż Lata Twój AnIoŁ StRóŻ !!!
"Na cudze błędy patrzymy jak na cudze żony. Mamy z nich dużo więcej radości niż ze swoich własnych." - Charles Chaplin
Zderzak będzie pomalowany już w sobotę(chyba ze nie wypuszczą mnie do tego czasu ;/)
no ConSpir fajny filmik tylko przydałaby Ci się kamerka z lepszą znacznie jakością
muzyka też fajna oprócz ostatniejhehehe
Alfa Bolero 2 \o/![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"