Pozdrawiam czarna 147 spotkana dzisiaj na Jezmanowskiego w Krakowie. Pojechala w kierunku Wielickiej. Ramki byly, swiatelka byly. Ja puscilem awaryjne i pomachalem. Widzialem podobne autko pod AGH we wtorek, to tez ty?
Pozdrawiam czarna 147 spotkana dzisiaj na Jezmanowskiego w Krakowie. Pojechala w kierunku Wielickiej. Ramki byly, swiatelka byly. Ja puscilem awaryjne i pomachalem. Widzialem podobne autko pod AGH we wtorek, to tez ty?
czarne 147 na ramkach skrzyzowanie wislicka, bylem prostopadle takze nie mialem jak mrugnac. okolo 10:20/30
a ja pozdrawiam kolege z czarnej Gtv rej.SCI widzianego dzis na ul.Łowickiej w Jastrzębiu-Zdrojumachałem ale bezskutecznie
była:Alfa Romeo GTV 2,0TS , 166 2,0TS x 2 , 156 2,5 v6 , 156 2,0TS.. jest 166 2,4jtd
pozdrawiam. okolo 13:20 na igolomskiej srebrne 156 ( z cb ) na ramkach jadace w strone Krakowa. ledwo co zdazylem mrugnac
pozdrowienia dla wlasciciela pieknej szarej 159 widzianego w nowym saczu w srode i wlascicielki srebrnej Gtv 1.8 T.S zaparkowanej tez w NS na wylocie na Krynice![]()
Pozdrawiam czarna 156 SW ,która stoi na miejscu GTV BOBASA.Samej GTV jednak już nie widuje.
Pozdrawiam ale nie wiem kogo bo tylko mi migło przed oczami... trasa 94 w pobliżu Siemianowic albo może i w siemcach, srebrna 166 godzina około godziny 15.35
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
pozdrawiam blizniaczke mojej belli spotkana na na dk44 kolo Mikołowa, nie zareagowałemza pozno cie zauwazylem