Dzisiaj zakupiłem co nieco dla MłodychPod Biedroną musimy się szybko zorganizować, bo poproszę każdego z uczestników orszaku o własnoręczne podpisanie karty z życzeniami...tylko bez marudzenia
Do zobaczenia jutro!!!
To do juterkaJa bede ryczal moja Falka bo wywalilem kata i zmienilem dolot
Teraz to jest loogien
![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
No to KwachuGSE nie pozostaje Ci nic innego jak jechać za mną...Coś mi się wydaje, że mój klekot za Tobą by nie nadążył ha ha ha
Jutro z KwachemGSE spotykamy się o 10.15 na BP w Czeladzi. Ruszamy dalej zbierając przemek1 na Murckach (wydaje mi się, że mozesz być ciut wcześniej niż 10.50), później Orlen i Biedronka.
Chyba nie muszę przypominać Panom (Pani pewnie o tym doskonale wie), że Belle maja błyszczećPogoda nam dopisze więc wykorzystajmy to, a i żeby Państwo Młodzi byli zadowoleni
![]()
Ostatnio edytowane przez micorl ; 19-10-2012 o 20:06
Micorl przyjacielu za miedzy damy radebede na odcince jechac caly czas hahaha
- - - Updated - - -
Ja jutro rano musze wczesnie wstac zeby umyc belle bo dopiero 2 godz skonczylem z Sewerynem80 walke z wahaczem bo juz byla chwila zwatpienia czy bella do jutra wyjedzie;/ Ale dzieki pomocy Seweryna Alfa jutro bedzie bulgotac![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
KwachuGSE mogłeś szepnąc swojemu imiennikowi, żeby też się z nami wybrał...Może dałby się namówic? Opowiesz jutro co i jak z tym wahaczem![]()
Mnie jutro z rana też jeszcze czeka mycie alfy, bo dziś męczyłem się z nakładkami na lusterka, a niestety już coraz szybciej się ciemno robi.
No ja dziś przed drugą zmianą rano odkurzyłem Belle w środku bo już wypadało...jeszcze elementy kokpitu ładnie wyczyścić, a jutro rano mycie gąbką na garażu, a później płukanie karcherem, bo dziś by kurz nałapała
Uff, to przynajmniej nie będę sam
To my, piszczałki będziemy się trzymać razem ok?
Do zobaczenia!![]()
Ja wlasnie pije kawke i zaraz lece do garazu pucowac![]()
a u mnie mgła i narazie 3a czekać![]()
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()