To bez przymiarki da się zrobić. Wszystko zależy od szerokości felgi, jej ET oraz szerokości opony.
To bez przymiarki da się zrobić. Wszystko zależy od szerokości felgi, jej ET oraz szerokości opony.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ze względu na przypadający teraz weekend Wszystkich Świętych 04.11.2012
a kolejna niedziela to 11.11.2012 - Św. Niepodległości
to chyba większa frekwencja będzie w czwartek 08.11.2012 na dachu Galerii Łódzkiej o 19:00
Opony to chyba jednak masz 225/40 - tak myślę. A jeśli masz faktycznie ET25 to sprawa jest jasna - obciera z tyłu o górne krawędzie nadkola i błotnika. A nie obciera Ci z przodu przy skręcie? Przy 8" gdybyś miał większe ET np. 35 to mogłoby nie obcierać. A teraz jest wysunięte o 1cm więcej i to robi swoje. Jak będziesz w czwartek 8. na dachu galerii to możemy o tym podyskutować.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
dzięki dzięki.To pogadamy w czwartek.Pozdrawiam:-))
Niestety plany się zmieniły.W czwartek mnie nie będzie:-( Muszę na południe do roboty iść.Pozdrawiam:-))
masz na myśli jutrzejszy czwartek ?
Czwartek 8listopada:-)
Male offtopicowe wtrącenie.
Nie mam możliwości już drugi rok docierać na spotkania w Polsce. Obecnie jednak jestem we Włoszech na prawie 3 tygodnie i przeżywam orgazm wizualny - wszędzie Fiaty, Alfa Romeo, Lancie i Maserati. Żyć, nie umierać. Z jednego parkingu niemalże mnie wywalili jak przez jakieś pół godziny się przyglądałem Maserati Gran Turismo. Ale jak tylko się odezwałem po angielsku wszelkie grzechy zostały mi wybaczone i moglem oglądać do woli. Kocham Włochy
Alfa Romeo 155 1.9 TD '94 Verde Mirto - jedna z 15652 egzemplarzy