mi mjtd palił nieco mniej w trasie niż jtd więc sądzę że tak,choć różnica będzie niewielka
mi mjtd palił nieco mniej w trasie niż jtd więc sądzę że tak,choć różnica będzie niewielka
Mi średnie spalanie wychodzi około 7l w 2,4.
Silnik baaardzo fajny.
Silnik podatny na chipa ale zalecany jest FMIC by za bardzo nie kopcić. Na normalnym IC po chipie na 200KM temperatura w dolocie może przekraczać 70 stopni.
Z auta można wycisnąć ~250KM ale to wymaga sporych inwestycji. Sprawdź sobie auto usera kenobi http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...l_20v_mod.html z forum.
Ostatnio edytowane przez jarzabek ; 20-10-2012 o 10:14 Powód: Link
Ladna sztuka ale az tak nie chce sie w to bawic myslalem nad jakims nowym softem i IC na przod to ty bylo na tyle.. Ale i tak najpierw pozostaje wyszukac jakiejs ladnej zadbanej Belli bo poki co to co widze az takiego wielkiego szalu dla mnie nie ma trzeba poczekac na jakas okazje i wtedy zaatakowac...![]()
Zadbanych 2.4 mJTD na na rynku jest bardzo mało. Wielu długo szukało. Większość okazywało się padaką nie wartą zainteresowania.
No ja i tak w niemczech szukam ale nie wydam 6 tys euro bo nawet sobie niektorzy tyle zadajahahaha
to 6 tys to dużo? to za ile byś chciał kupić w polsce na przykład gdzie same opłaty to ponad 3 tysiące
ja i tak bym ja w niemczech meldowal bo jak tu sie pracuje a masz auto na PL kary saza unikanie placenia podatku ..... i nie chwalac sie ojca tak zlapali i 300 euro kary.....
![]()
Wiem wiem ze tak mozna ale oplaca sie ciagnac auto do Polski placic akcyzje na powyzej 2l silnik reszte oplat plus oc ktore ciegle idzie w gore???... a po 2 mam taka prace w ktorej by zobaczyli ze wjezdzam na teren '' pracy '' na PL blachach to bym mial cyrkiwiec wole na niemieckich smigac i mam spokoj
![]()