kable do kierunków na pewno wchodzą do BC - kolory kabli nie będą takie jak w tej instrukcji co kilka stron wcześniej były wrzucane ?
kable do kierunków na pewno wchodzą do BC - kolory kabli nie będą takie jak w tej instrukcji co kilka stron wcześniej były wrzucane ?
Dobra już znalazłem w elearn.
Pytanie jest dalej o klape bagażnika - teoretycznie odpowiada za to pin 36 - w praktyce u mnie to nie działa.
Co do otwierania - u mnie np otwiera i zamyka kabel niebieski, mimo ze elearn mówi co innego![]()
147 powodów do zadowolenia
To w którym miejscu podpiąłeś to zamykanie i otwieranie w czym tkwił problem. A odnośnie bagażnika to trzeba się zorientować czy trzeba podać + czy - na kabel a po drugie najlepiej jest dołożyć dodatkowy przekaźnik bo sterownik ma chyba do 10 amper obciążalność a np u mnie w aucie był 30 amper do klapy bagażnika także lepiej dołożyć niż spalić wyjście z przekaźnika koszt 5 - 10 zl.
Dobra już znalazłem w elearn.
Pytanie jest dalej o klape bagażnika - teoretycznie odpowiada za to pin 36 - w praktyce u mnie to nie działa.
Co do otwierania - u mnie np otwiera i zamyka kabel niebieski, mimo ze elearn mówi co innego.
Podawałem na pin 36 zarówno plus jak i minus - i ze sterownika i z osobnego zasilania - niestety nic.
Zobaczymy, pociągne kabel bezpośrednio do zamka i zobacze czy coś to da.
a takie pytanko - jak otwierasz teraz drzwi z nowego pilota to włącza się oświetlenie wnętrza tak jak w oryginale ?
nie zwróciłem uwagi
nie zwróciłem uwagi
U mnie się nie zapala po otwarciu z pilota
Ostatnio edytowane przez Sebek2442 ; 18-02-2014 o 22:30
smutek i żalo ile kierunków chyba podpinał nie będę to akurat lampka to by mogła się zapalić...
nie zapala sie
ok znalazlem wedlug elearn do klapy ma byc owszem pin 36 ale z kostki 1e nie 1f- jutro to sprawdze
- - - Updated - - -
nie zapala sie
ok znalazlem wedlug elearn do klapy ma byc owszem pin 36 ale z kostki 1e nie 1f- jutro to sprawdze