Ja też już mamWłaśnie ze służby wróciłem i rozpakowałem paczkę
Chciałbym tylko zobaczyć jak przeciągnąć kabelki żeby zmieniarka była w schowku.
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Ja też już mamWłaśnie ze służby wróciłem i rozpakowałem paczkę
Chciałbym tylko zobaczyć jak przeciągnąć kabelki żeby zmieniarka była w schowku.
Wgrywajcie total-commanderem. Windows nie zawsze kopiuje z kolejnością alfabetyczną, a kolejność wgranych utworów też ma znaczenie.
Napisz, że żartujesz...
Powinno się skalpować za wypuszczanie takich produktów na rynek.
Gdyby ktoś chciał bez ponownego kopiowania, to tu jest pomocne narzędzie
http://www.anerty.net/software/file/DriveSort.php
Ostatnio edytowane przez wojtekf ; 28-05-2014 o 10:21
Nawet jeśli pliki mam nazwane 001, ... , 011, itd ? Różnie kombinuje ale z pendraka nadal ni huhu.
Wojtekf: czy ten programik jakoś pomoże i mnie?![]()
Fox daj jakieś foto
Ale foto czego?![]()
Ten program tylko i wyłącznie wymusza sortowanie plików. Nawet jeśli będą nazwane 001, 002, to mogą być umieszczane na dysku niekoniecznie w takiej właśnie kolejności i jak software jest durny, to sobie tego potem nie przesortuje odpowiednio, tylko leci zgodnie z kolejnością znajdowania plików.
Pendrive masz sformatowany jakim systemem plików?
Fat32, spróbowałbym czy NTFS poleci, ale na windowsie Xp nie widze możliwości sformatowania tego na NTFS, do wyboru FAT32 lub exFAT
O NTFSie zapomnij, chińskie cudo najprawdopodobniej nawet dysku nie zobaczy...
Spróbuj pełnego formatu (nie szybkiego) na FAT32.
Każdorazowo formatuje pełnym
EDIT: Poczekam aż koledzy przetestują i swoje wrażenia opiszą, może wina leży w moim pendraku, że jakiś taki mało kompatybilny jest?dziwne że karta 16 Gb class 10 trybi, a Pen 4 Gb nie ;p
Ostatnio edytowane przez FoX12345 ; 28-05-2014 o 11:35