No to jak by co to zrobimy kolejne spotkanko jak będzie kolega w zgcA co do Karpacza to niestety imprezę odwołali.
No to jak by co to zrobimy kolejne spotkanko jak będzie kolega w zgcA co do Karpacza to niestety imprezę odwołali.
czemu odwolali? ja i tak bym nie jechal, za gorąco... wole nad wode![]()
Jakieś problemy z zabezpieczeniem imprezy http://pfd.org.pl/
Za późno złożyli informację dla policji 3 dni przed zamiast min 30. We wrześniu kolejna impreza w Karpaczu spod znaku driftu.
lipa hehe. Ja nie jade do wroclawia na zlocik, pracuje to po pierwsze a po drugie jakos nie chce mi sie dralowac 160km na grilla... myslalem raczej ze od bedzie sie cos w takiej okolicy zeby nikt nie musial jechac 150km a zeby tez wiekszosc nie miala 5min do miejsca spotkania... ;x
No trochę daleko jak na samego grilla, nie mówię że zła miejscówka w tym wro bo nawet dobra ale myślałem że będzie to raczej coś w stylu że może najpierw coś do pozwiedzania, żeby przynajmniej opłacało się jechać te 150-200km, jakaś fajna ciekawa okolica i później grill, zawsze by można było coś takiego zaproponować bo tak na samego grilla to równie dobrze możemy się w zgolu umówić albo na berzdorfer see pojechać i tam zrobić hehe![]()
Ostatnio edytowane przez mat147 ; 06-07-2014 o 11:48
kiedy nastepne spotkanko?kolega czerwonej 156 powrocil juz?
![]()
No własnie na kiedy coś ustalamy? kolega stronę wcześniej pisał że niby będzie pomiędzy 17 a 21 lipca. Jeśli rzeczywiście kolega będzie to może w piątek?![]()
Jak na razie każdy weekend mam zajęty jeśli w pt to wieczorem.
Wydrapane na potłuczonej Lumii
to co robimy jutro jakieś spotkanko? o 19?![]()