Jeśli chodzi o powrót to jeśli pojadę to również wracam tego samego dnia wieczorem, co do wlepki ja mam na przedniej szybie na dole, w czarnym fragmencie szyby.
Koniec imprezy o 19 więc koło 20 ruszamy w stronę Łodzi?
Jeśli chodzi o powrót to jeśli pojadę to również wracam tego samego dnia wieczorem, co do wlepki ja mam na przedniej szybie na dole, w czarnym fragmencie szyby.
Koniec imprezy o 19 więc koło 20 ruszamy w stronę Łodzi?
[
My jednak chyba ciągiem pojedziemy, także do zobaczenia na trasie lub na miejscu.
Alfa Romeo 166 V6 3.2 Ti
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm 20V
Alfa Romeo 156 SW 2.4 JTDm 20V 228KM 460Nm - wspomnienie
Również myślałem o powrocie około 20 więc kilka autek znów pojedzie razem
Snyp3s czytasz wiadomości na FB?Zgodnie z Twoją sugestią napisałem w sprawie dołączenia do was, ale czekam od kilku dni na jakąś odpowiedź i nic...Sam nie mam konta na FB i pisałem z grzecznościowego, ale nie bój się... Nieznajome kobiety nie gryzą![]()
w rejonie Siewierza będziemy w granicach 8:15-8:20. plus minus pomyłka wujka google... więc szacowane 15-20 min wcześniej było by fajne... Jeśli dobrze pamiętam to proponowałeś pilotaż z rejonu Siewierza przez A-1 kilka stron temu? Jeśli dobrze pamiętam w ślad za tym postem idzie PW z nr tel. będziem się zgadywać co do dokładniejszego czasu dojazdu w Twoje rejonyPS . opróżnij skrzynkę na AH bo ni chorerci nie mogę przesłać wiadomości
![]()
Ostatnio edytowane przez Snyp3s ; 29-04-2015 o 06:06
Moim skromnym zdaniem, nie uważacie, żeby lepiej być tam wcześniej niż ta godzina 9ta? Żeby nie było potem, że na tyle aut co przybędzie ktoś się nie zdąży zarejestrować...
Czy dostaliście może maila od organizatorów? Bo czytałem na stronie organizatora że po zakończeniu rejestracji elektronicznej każdy z zarejestrowanych miał otrzymać maila, a ja nic nie dostałem dlatego pytam.
Ja dostałem wczoraj koło 23
Ja znowu nie dostałem![]()
I tak docelową rejestracja będzie na miejscu, wiec nie macie się czym martwić![]()