Strona 10 z 19 PierwszyPierwszy 12345678910111213141516171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 190

Temat: rekord

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

"Mi remi wyjasnil " ...
    Szkoda ze reszta nie wie tyle co ty ...
    Rozumiesz ??

Krotkie i tresciwe info i po temacie
    Skoro nie mozna bylo przyjechac bez rej online = to nie i koniec
    A tu potem czytasz sobie ze ten czy ten zalatwil sobie na pw wjazd...
    Ostatnio edytowane przez bocian ; 26-04-2015 o 20:40

Użytkownik Embrion Avatar waldis
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 159 JTDm 120KM Sportwagon

Domyślnie

D...y jeden z drugim nie ruszy,palcem kiwnie jedynie tyle żeby coś wyskrobać na forum i non stop źle...
    Ludzie impreza się jeszcze nie odbyła,jest dobrowolna i nie płacicie za bilety itd.ale już wiecie że jest źle zorganizowana,już wiecie że to czy tamto trzeba było zrobić inaczej.Gdybyś uczestniczył w czymś za co płacisz to wymagaj,ale też przeważnie po,a nie przed.Co cię intersuje jak oni to zrobią?niech robią jak chcą to ich sprawa,a jak ci się nie podoba,to tak jak tu już zostało powiedziane pare razy-Nie przyjeżdżaj i koniec.
    Pamiętac też należy że to nie jest impreza organizowana przez w pełni profesjonalną firmę.To ma być święto,na luzie i nawet jak coś nie wyjdzie to świat się nie zawali.Będzie najwyżej wesoło i tyle.Na stadionie narodowym raz zrobili basen do piłki nożnej,a innym razem zamiast toru żużlowego pole orne,poszło na to pare ładnych baniek,a kilkadziesiąt tysięcy ludzi zapłaciło,straciło czas,wstyd był na pół europy i nic się wielkiego nie stało.
    A wy tu przed imprezą zaczynacie krytyke i kontrolowanie organizatorów w każdym aspekcie i czepiacie się każdego słowa.Zainterseujcie się jeszcze czy zamówili toj toje,ile na głowe i w jakim kolorze,a może kolorach,bo ktoś może nie lubić niebieskiego.Dla mnie delikatnie rzecz nazywając BRAK KULTURY
    Ostatnio edytowane przez waldis ; 26-04-2015 o 21:25

Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

To jak sobie juz popisales to przeanalizuj konkrety z poprzednich postow ...

Pozdrawiam

Użytkownik Maniak resoraków Avatar strzelec
    Mieszka w
    SD
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.4, Alfa Romeo 159 2.0 Mondeo Hybryd Vigniale

Domyślnie

Cytat Napisał waldis Zobacz post
    D...y jeden z drugim nie ruszy,palcem kiwnie jedynie tyle żeby coś wyskrobać na forum i non stop źle...
    Ludzie impreza się jeszcze nie odbyła,jest dobrowolna i nie płacicie za bilety itd.ale już wiecie że jest źle zorganizowana,już wiecie że to czy tamto trzeba było zrobić inaczej.Gdybyś uczestniczył w czymś za co płacisz to wymagaj,ale też przeważnie po,a nie przed.Co cię intersuje jak oni to zrobią?niech robią jak chcą to ich sprawa,a jak ci się nie podoba,to tak jak tu już zostało powiedziane pare razy-Nie przyjeżdżaj i koniec.
    Pamiętac też należy że to nie jest impreza organizowana przez w pełni profesjonalną firmę.To ma być święto,na luzie i nawet jak coś nie wyjdzie to świat się nie zawali.Będzie najwyżej wesoło i tyle.Na stadionie narodowym raz zrobili basen do piłki nożnej,a innym razem zamiast toru żużlowego pole orne i nic się wielkiego nie stało,poszło na to pare ładnych baniek,a kilkadziesiąt tysięcy ludzi zapłaciło,straciło czas i wstyd był na pół europy.
    A wy tu przed imprezą zaczynacie krytyke i kontrolowanie organizatorów w każdym aspekcie i czepiacie się każdego słowa.Zainterseujcie się jeszcze czy zamówili toj toje,ile na głowe i w jakim kolorze,a może kolorach,bo ktoś może nie lubić niebieskiego.Dla mnie delikatnie rzecz nazywając BRAK KULTURY

Mieszka w
    Tychy
    Auto

Domyślnie

Co mam analizować?
    Płacisz za wjazd? Nie
    Organizuje to profesjonalna firma od której możesz wymagać wszystkiego na najwyższym poziomie? Nie
    Zmusza któś kogoś do przyjazdu? Nie
    Czepiacie się tego czy owego? Tak,bo jesli nie,to dlaczego jest 10stron tego tematu?
    A może chodzi o to że któś z organizujących przyznał się że w tym czy tamtym to Ty miałeś racje?
    No ok,miałeś,chwała ci za to ze pomogłeś,chwała tamtemu że potrafił przyznać ci racje,bo to nie jest dziś powszechne,ale czy to znaczy ze masz prawo dalej się czepiac następnych kwesti?
    Nie,a czemu patrz pkt.wyżej.Jak chcesz to dołącz i organizuj,napewno impreza będzie lepsza i skorzystają wszyscy...ale wiem,wiem...ty mosz na to wyj...ne.Tylko czemu w takim razie razi cie to czy tamto?
    Ostatnio edytowane przez waldis ; 27-04-2015 o 07:44

Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto

Domyślnie

Ok.
    Przepraszam , że wymagałem od ciebie za wiele...

Eot

Użytkownik Fachowiec Avatar ris
    Mieszka w
    KRK
    Auto
    Alfa Romeo 159 2.0

Domyślnie

Cytat Napisał waldis Zobacz post
    Co mam analizować?
    Płacisz za wjazd? Nie
    Organizuje to profesjonalna firma od której możesz wymagać wszystkiego na najwyższym poziomie? Nie
    Zmusza któś kogoś do przyjazdu? Nie
    Czepiacie się tego czy owego?Tak,bo jesli nie to dlaczego jest 10stron tego tematu?
    A może chodzi o to że któś z organizujących przyznał się że w tym czy tamtym to Ty miałeś racje? No ok,miałeś,chwała ci za to ze pomogłeś,chwała tamtemu że potrafił przyznać ci racje,bo to nie jest dziś powszechne,ale czy to znaczy ze masz prawo dalej się czepiac następnych kwesti?Nie,a czemu patrz pkt.wyżej.Jak chcesz do dołącz i organizuj,napewno impreza będzie lepsza i skorzystają wszyscy...ale wiem,wiem...ty mosz na to wyj...ne.Tylko czemu w takim razie razi cie to czy tamto?
    Spokojnie kolego bo Ci żyłka pęknie. Po co wprowadzasz nerwową atmosferę? Wszyscy już wiedza o co chodzi więc szkoda klawiatury.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar jaboleq
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V powered by @sdero

Domyślnie

waldis jesteś adwokatem organizatorów? Pamiętaj, że krytyka to tylko powód by następnym razem być lepszym.

A tak pisząc z ciśnieniem po twojemu ... spróbuj się załapać na rekord

Nadymione z komórki.
    ::::::: I am IN LOVE with trance! ::::::: Moja włoszka :::::::

Użytkownik Pirat drogowy Avatar Carlos71
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    była 145 1.4 TS Pack Sport, jest GT 1.9 JTD

Domyślnie

Niech jakiś mod zamknie temat, bo wtedy był spokój przynajmniej, a tak Ci co nie biorą udziału mają najwięcej do powiedzenia, ciągle szukanie dziury w całym jest już nudne. Gorzej niż w sejmie ze spiskami smoleńskimi z wysuwaną brzozą na czele, taka sama paranoja zaczyna się dziać tutaj.

Mieszka w
    Tychy
    Auto

Domyślnie

Cytat Napisał ris Zobacz post
    Spokojnie kolego bo Ci żyłka pęknie. Po co wprowadzasz nerwową atmosferę? Wszyscy już wiedza o co chodzi więc szkoda klawiatury.
    Spokojnie,żyłki mam luźne.Jeżeli na 10stronach,moje kilka zdań wprowadziło nerwową atmosferę,to sorry,nie miałem takiego zamiaru.I pisze to bez ironii.

Nie,nie jestem adwokatem,mało tego nie znam nikogo nie tylko z organizatorów,ale i potencjalnych uczestników,jak widać mam mały staż i nie mam nawet doświadczenia w zlotach,tylko nie podoba mi się to co tu się wypisywało i postanowiłem się też odezwać,każdy ma prawo.
    Co do krytyki,to zgoda,ale może raczej po,a nie na kredyt.
    Ostatnio edytowane przez waldis ; 26-04-2015 o 22:18