Siebie znalazłem. Moga iść w takim razie spać. Dzięki za link
Swoje zdanie na temat Rekordu już wyraziłem, ale jeszcze chciałem podziękować za bardzo przyjemną podróż na miejsce zbiórki grupie, do której się dołączyłem na A1. Wyjeżdżaliście z Orlenu i grupą przewodziło czerwone GT. Uczucie nie do opisania![]()
Było super, gratulacje dla Górnego Śląska że tak profesjonalnie wszystko przygotowaliFajnie że udało się też sporą ekipą spotkać już we Wrocku.
Pozdr od nr 790![]()
Z tego miejsca pozdrawiam wszystkich których dzięki tej imprezie udało mi się poznać na żywomimo że na co dzień dzielą nas na forum setki kilometrów
Cały ten event uważam za bardzo udany, z małym "ale".. jako że byłem w tych stronach pierwszy raz totalnie nie znałem okolicy.. mapka była do dupy i nie kryjmy się że była taka bo coś.. była do dupy.. mało brakowało żebym się nie zgubił zaraz po wyjechaniu z parkingu EC (tak jak zrobiła to spora grupka przede mną) no i z tymi odległościami to były jakieś jaja faktycznie.. jedziemy sobie spokojnie 40 km/h zaraz po ruszeniu a tu nagle jak się pusta droga zrobiła to widzę jak auto przede mną wciąż jedzie 40km/h a wszyscy przed nim gdzieś lecą i wielka dziura między nami a nimi.. także tutaj coś niektórych poniosło..
I btw. na stronie na fb był jakiś konkurs ze zdjęciami na najładniejszą alfę.. miał być jakiś drugi etap i byłem dość długo i jakoś nic się nie odbyło..
Pozdrawiam z wozu nr. 86
btw 2. Jakość tego filmu wyżej, nawet po ustawieniu na 720p jest niczym z tostera.. czym żeście to kręcili![]()
Jak mozna było tej mapki nie zrozumiec ,gdzie ty jazdzisz na codzien? ,na pustyni ? Zakret w prawo ,nawrut na rondzie ,i skret w prawo !!!