Nie rozumiem, czemu lista w ostatnim poscie nie zawiera wszystkich z pierwszego postu?
Nie rozumiem, czemu lista w ostatnim poscie nie zawiera wszystkich z pierwszego postu?
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
Bo zawiera osoby chętne na tor, ale wcześniej była mowa o sierpniu.
Gadałem właśnie z SJSem jako, że mają Klienta na ten dzień i jest następująca opcja:
- połączony trening szkoleniowy st. 1-go i 2-go SJSu (czekam na plan szczegółowy) - akcja od 10:00-16:30 czyli jakieś 5-5,5h godzin szkolenia
- max. 10 osób - koszt 5k netto.
co Wy na to? ja bym się pisał.. ale czekam z ostateczną decyzją na szczegółowy plan.
pytanie czego chcą "nauczać" bo wolałbym pojeździć cały dzień i wydać tyle z wachą etc.
I i II stopień mają na www.sjs.pl wywieszone co wchodzi w program. Podstawy. Ale jak ktoś się i tak chciał wybrać na te oba stopnie to jest jakaś alternatywa bo kupowane indywidualnie u nich drożej wychodzą i nie w jeden dzień.
to idziemy w tę stronę
przysłali mi plan - nawet nie wklejam, bo jest delikatnie mówiąc żenujący.. przez telefon usłyszałem dużo więcej.. szkoda kasy..jedzmy na super oes.
Ostatnio edytowane przez 3voQ ; 17-06-2015 o 23:01
Czyli rozumiem że jest opcja tydzień później![]()
Tych opcji to trochę jest - Jastrząb za 250zł przynajmniej raz w miesiącu (najbliższy za tydzień 27 czerw i 4 lip ) , co jakiś czas trackday w Kielcach za 300 (na forach evo , subaru i racingforum ogłasza je Pancin) ale z tego co widziałem przeważnie w tygodniu albo przy takiej okazji jak Boże Ciało, na obu jazdy jest po uszy i więcej. Aha i trackday.org.pl - Ułęż i jeszcze inni organizatorzy tam. Ja tylko liznąłem te imprezy, ale byłem też na I i II stopniu SJS i na pewno na początek przydatne, ale jazdy znacznie, znacznie mniej.
Jastrząb i Ułęż można skorzystać z rad instruktora na miejscu (przynajmniej można było jak byłem). Na tym Kieleckim widziałem, że niektórzy mieli wynajętego indywidualnie instruktora dodatkowo odpłatnie, to jeśli chodzi o kwestie szkolenia się.
Na siescigam.pl w kalendarzu też trochę imprez "bez licencji, bez homologacji" występuje.
Na superOS to chyba za wiele się nie pojeździ - 5 przejazdów + 2-3 treningowe ? - jak ktoś ma na pod nosem Kielce to fajnie ale jechać na cały dzień, to raczej towarzysko i dla rywalizacji a nie najeżdżenia się.