No heeeej [MENTION=34258]sztandi7[/MENTION]
No heeeej [MENTION=34258]sztandi7[/MENTION]
Witam również z Łodzi
LoL 10 stron tekstu o witaniu Malutkiej z Łodzi :] Ciekawe, czy ktoś czytał ten post od początku![]()
[MENTION=34258]sztandi7[/MENTION] witam, mijaliśmy się na drodze wielokrotnie jak i widzieliśmy pod wtedy jeszcze ' Groszkiem ' w Adp , aczkolwiek nigdy nie było odmachane więc odpuściłamZorientowałeś się na tyle szybko, że czarnej już nie ma
![]()
[MENTION=73108]lukas156ldz[/MENTION] hejka! i pewnie do zobaczenia na drodze[MENTION=16232]PeterSkY[/MENTION] stron sporo , ale wątpie żeby ktoś czytał od początku ale..... HEEEEEEEEEEEEJ WSZYSTKIM !
![]()
Jak to nie ma ? Sprzedałaś czarną ???? No właśnie nigdy nie zauważyłem też żadnej reakcji i wyszedłem z tego samego założenia hahaJeździł nią jeszcze pewien Pan to z nim parę razy się pozdrawialiśmy. A groszka faktycznie pamiętam
Po kluczykach poznałem haha
No cóż... Mądry polak po szkodzie
Poza tym bez bicia przyznam, że sądziłem, że kobietę będą interesować tematy szeroko pojętej społeczności Alfisti
![]()
Ostatnio edytowane przez sztandi7 ; 28-02-2017 o 08:37
[MENTION=34258]sztandi7[/MENTION] Pewien Pan to mój kochany tatuśJeździł , jeździł aż w końcu postanowiłam ją odkupić , bo więcej ja używałam niż on
![]()
Po kluczykach poznałeś ? Teraz to nie rozumiem, o cooo chodzi![]()
Wcale nie po szkodzie, tak źle nie jest , teraz też mam równie rozpoznawalny Włoski samochód , ale póki co o tym głośno nie mówię, zawitaj do Andrespola to na pewno skojarzysz, a typową kobietą nie jestem , wolę właśnie tematy szeroko pojęte motoryzacyjne niż te.. typowe.. o " shoppingu" ,super paznokciach i szpileczkach nie pogadamy
![]()
[MENTION=67912]maaalutka[/MENTION] widziałem, że pod Groszkiem stała Gtv-ka, a nagle przy kasie Pani przede mną wyjęła czerwony kluczyk od Alfy typowy dla GtvOd razu było wiadomo, że to właśnie właścicielka, czyli Ty
Wcześniej jak już mówiłem, widywałem Twojego tatę i to chyba był pierwszy raz jak Cię zobaczyłem w tym aucie - stąd napisałem, że właścicielkę poznałem po kluczykach
Na Adp bywam prawie codziennie ... Na siłowni haha.
Tylko nie mów, że 159 albo Brerę ??? Bo ja właśnie planuję kupić w wakacje lub na jesień.
Ostatnio edytowane przez sztandi7 ; 28-02-2017 o 18:47
[MENTION=34258]sztandi7[/MENTION] nie , nie , możesz być spokojny ani Brera ani 159Głośno nie mówię, na pewno rzuci Ci się w oczy
Ja to raczej kojarzę jak "śmieszkowałeś " z kolegami z siłowni jak parkowałam obok okien
ale to było z rok temu
Nawet nie wiedziałam ,że właściciela pilota srebrnej Gtv widziałam w Groszku hahahamogłeś wtedy zagadać to byś wiedział czy "zrzeszona alfistka"
Codziennie jestem w Andrespolu ,ale Twojej Alfy nie widziałam z pół roku![]()
To to jakaś tajemnica, że nie chcesz nikomu powiedzieć co to za furka?![]()
[MENTION=34258]sztandi7[/MENTION] póki co nie ma o czym mówić![]()
PS. widziałam Cię dziś, głośna ta Twoja Gtv, to tak specjalnie czy...?![]()