myślę że wtedy pogryzł by nas właścicielhehe a on jest stjasznie groźny
![]()
myślę że wtedy pogryzł by nas właścicielhehe a on jest stjasznie groźny
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Psalm 42,2
Jak łania pragnie wody ze strumieni, tak dusza moja pragnie Ciebie zjeść Pajonku
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
to ja jeszcze dodam "moje" kyrje elejson! To będzie ten pajonk czy nie? A włoski to wyczesze wcześniej czy będę miała poparzenia jakieś?![]()
![]()
Tomaszu, bo ja tego Waszego susła albo usmażę albo rzucę na pożarcie pajonkowiale będzie go jadł chyba z miesiąc ;D
Today we are living our future memories..
mrutyna, a masz jakąś fajną fotkę-obróbkę mojej belli?![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
hmmm nie humanitarna?? to lepiej nie... bo wtedy Gosia z Tobą postąpi niehumanitarnie
---------- Post dodany o godzinie 12:45 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:44 ----------
mam propozycję - prześlij mi foto Twojej belli -ja Ci ją obrobię za pomocą paintaza efekty nie odpowiadam ale jedno jest pewne - takiego .jpg jeszcze nikt nie miał
![]()
no aniucha, to wyślij mi na pw swojego maila. Aż jestem ciekaw twoich możliwości, bo przylepianie naklejek to masz opanowane do perfekcji(tylko mi na masce nie zrób znaczka VW)
![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
aniucha tylko dorobi Ci drugą rynnę jako wydech, jakiś spojler i będzie git ;D
Today we are living our future memories..