ale jak to? Przeciez na alfaclubie rybak ma juz pare osob potwierdzajacych jego tozszamoschihihi
ale jak to? Przeciez na alfaclubie rybak ma juz pare osob potwierdzajacych jego tozszamoschihihi
Ale się nagonka zrobiłamoże on ma golfa albo passata TDI
![]()
Jeszcze jak filmik został dodany w wątku "KILLS", napisałem post ze to ściema, ze to nie może być JTD bo brzmi jak V6 i do tego przyspiesza do 200km/h w 25sek. co jest niemożliwe w jtd które ma 180KM, jednak teraz po wpisie Strzala_1 na alfaclub już taki pewny nie jestem ze to fake...
no to czekamy z niecierpliwosci na filmik ukazujcy moliwosci bryki robaka - jesli taka istnieje![]()
co do mozliwosci jego dizelka to prawda jest to pocisk na kolach z klekociem, 2.5 v6 ma z nim wielki klopot filmiku nie bede ocenial przemilcze i zaczekam na rozwoj
Rymbajk nalezy do naszego klubu i osoby co sie udzieliły w temacie alfaclubu rowniez wiec dodam ze to nie sa konta fikcyjne
auto rybaka istnieje i na początku broniłem go całkowicie ale po głębszej analizie jest sporo nie wiadomych wiec tez czekam na rozwój sytuacji
rybakgate. lepsze afery niz w wiadomosciachPo wrzuceniu przez rybaka filmiku do tematu kills wydawalo mi sie, ze gdzies to juz widzialem i widocznie przeczucie mnie nie mylilo.