Musisz albo obecną końcówkę zgnieść tak żeby nie była elipsą tylko bliżej koła to może wejdzie wtedy albo usunąć blaszki z Ulter'a i wchodzi elegancko, sam tak zrobiłem i jest OK![]()
Musisz albo obecną końcówkę zgnieść tak żeby nie była elipsą tylko bliżej koła to może wejdzie wtedy albo usunąć blaszki z Ulter'a i wchodzi elegancko, sam tak zrobiłem i jest OK![]()
Wiesz może jaki to dokładnie model? Ten co kolega kilka stron wcześniej wkleil ze zdjęciem ze strony to niestety nie to, gdyż zamówiłem i przyszła całkowicie inna końcówka, zaproponowano mi wymianę, Pani z firmy Michael wysłała mi na e-mail zdjęcie końcówki dedykowanej do 159, mógłbyś zerknąć czy to jest ta sama? (zdjęcie w załączniku)
Super, już zamówiona, właśnie taką dokładnie szukałem, co do alfy nie jest łatwe dziękuję bardzo za pomoc!
Kupiłem poprzez stronę Michael Tunning, jak mi przyjdzie (poniedziałek/wtorek) podam dokładny model bo zamawiałem ją po zdjęciu przez telefon, po odesłaniu złej którą mi przysłali, cena mniejsza niż 140 bo tyle zapłaciłem za tą złą, pani przez telefon powiedziała że wyślę na konto róznicę, a ile to nawet nie pytałem. Choć oscyluję w kwotę 99 zł ponieważ zdjecie którę dostałem od MT zgrywa się z ich allegro i jest tam ta końcówka za 99 zł.
Wpisz w google "michael tunning allegro alfa romeo 159" link to drugi wynik w wyszukiwarce - piszę tak bo nowi użytkownicy nie mogą wrzucać linkówmuszę zacząć się częściej udzielać na forum
![]()
Jak przyjdzie to zrobię zdjęcie i wrzucę tutaj dokładny numer modelu.
Ja płaciłem dokładnie 99 zł ale to było już jakiś czas temu.
I jak poszło, zamontowane ?
Podrzucisz fotki ?
Sam chcę kupić i ten model bardzo mi podchodzi.
+ jak się odbywa montaż tego cuda? Jakaś śruba czy spawanie ?
Sama końcówka ma dwa imbusy, które po nałożeniu końcówki na rurę dokręcasz i tyle. Sam polecam jednak chwycić ją delikatnym spawem (ja tak zrobiłem) żeby ktoś nie postanowił sobie jej bezpowrotnie "pożyczyć".
Orientuje się ktoś dokładnie, jaki jest rozmiar końcówki tłumika w wersji przed FL? Alfa Romeo 147.
Czy NAKŁADKA TŁUMIKA - ULTER - NX10 bardzo zmieni barwe dzwięku?
Ostatnio edytowane przez Pablo_147 ; 26-04-2017 o 20:16