Ok to moze do srody pozbierajmy pomysly na miejsce spotkania a potem zrobimy ankiete - i jak zadecyduje wiekszosc tak zrobimy
Z tego co juz zostalo powiedziane:
Termin: 21/22 Maja
Miejsce: Plawniowice/Knurów/moze chechlo?
Ja bylem ostatnio na plawniowicach, jechalem a4 i zjechalem zjazdem (jak przypomni mi sie nazwa zjazdu to podam). Potem 2km i ulica plazowa dojezdzamy do "plazy" gdzie mozna sie zatrzymac - jest duzy parking![]()
z grillem nie będzie problemów ?
He he, moja tak wyglądała przed swiętami, teraz jest czyściutka, świecąca i wypolerowana...tylko nie jest jeszcze zarejestrowana, ale mam nadzieję, że do 21/22 się zarejestruje.
Ten zjazd z A4 to jest Pyskowice - Kędzierzyn-Koźle [40]
Można też od Gliwic Kozielską przez Kleszczów, Taciszów i Bycinę, ale to dla tych co wolą kręcić niż spać za kółkiem na autostradzie.
Migorb - wiesz co - chyba to ten zjazd. niecale 30km tam jest z Zabrza - jadac A4![]()
Co do grilla - ostatnio jak robilem tam grilla to podjechala policja ale zapytali czy nie robimy ogniska - odpowiedzielismy ze nie, to powiedzieli ze grillowac mozna, tylko jest zakaz robienia ognisk...
Swoja droga, do srody czekamy na zgloszenia miejsc i terminów, a w srode rozpoczynamy kilku dniowa ankiete.
Widzę, że więcej propozycji nie ma i chyba więcej nie padnie.
Dwie które są zaproponowane, myślę że są bardzo dobre.
Także rozpoczynamy głosowanie.
Przypomnę tylko :
Knurów : na mapie google
do dyspozycji grill, mały plac zabaw dla dzieci, tanie piwo (2,5 zł i 3,5zł), staw wokół którego biegają oswojone zwierzaki (sarny, kaczki itp)
- z gliwic dojazd ul. Rybnicką, lub A4 -> węzeł Sośnica -> A1 -> Knurów Niepodległości
Pławniowice : na mapie google
do dyspozycji duży parking, trzeba wziąć grilla ze sobą
- z gliwic dojazd A4, zjazd na Kędzierzyn/Pyskowice
Zapraszam serdecznie
Pozdrawiam,
Adam
Ostatnio edytowane przez dadasiek ; 04-05-2011 o 14:36
Witam
Ja też z checią pojawię się na grillu
Myślę, ze lepszym miejsceem na grilla będzie w Knurowie, w razie jakby nie dopisała pogoda to mamy bar i tam możemy posiedziec
![]()
Pozdrawiam
Kikaa
Mi to obojetnie.
Wiec kazda kolejna osoba niech dopisuje tylko do tej listy swoj typ:
Data:
21 Maj - ( 1 Głos.)
22 Maj - ( 0 Głos.)
Miejsce:
Knurów - ( 2 Głos.) <-- (wpisalem juz Kike13)
Pławnowice - ( 0 Głos.)
Kazda kolejna osoba niech skopiuje i dopisze tylko swoj glos![]()
Mysle ze ostateczny termin i miejsce - czyli data zamkniecia tej mini ankiety to 16 Maj (poniedzialek).