Strona 10 z 18 PierwszyPierwszy 123456789101112131415161718 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 173

Temat: KRAKÓW - cykliczne comiesięczne spotkania !?

cysio
    Gość

Domyślnie

Ja pomimo szczerych chęci chyba jednak nie dam rady. Ale może się uda, jeszcze 2 dni przed nami.

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Kolego ***mach*** to moze jakieś namiary na siebie maila i ja wyślę w cdr 9.0 w krzywych projekt albo w pdf jak wolisz.

Paweł156
    Gość

Domyślnie

spot sie zapowiada rewelacyjnie, ja niestety musze spasowac, wypadł mi wyjazd do wrocka, bawcie sie dobrze i róbcie foty

***mach***
    Gość

Domyślnie

projekt najlepiej w corelu. Z tym ze z zaokraglonymi rogami, to juz na pewno nie zdaze zrobic, natomiast zwykly prostokat raczej tak. Moj adres cube@cube.krakow.pl. Ja to proponuje jednak projekt z duza alfa i malym wawelem. Tylko ze potrzebuje projekt na juz bo troche zejdzie z drukiem i cieciem. No i jaki wymiar i naklad. ja moge zrobic powiedzmy 50szt np 15x15cm na wlasny koszt. jak by to mialo byc cos wiekszego to trzeba by wprowadzic jakas symboliczna oplate, doslownie pare zlotych.

adamodg
    Gość

Domyślnie

jak dla mnie 15x15 to całkiem ok ( tylko jak to ma być prostokąt to raczej coś około 15x8 )
    dla mnie bomba

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał ***mach***
    projekt najlepiej w corelu. Z tym ze z zaokraglonymi rogami, to juz na pewno nie zdaze zrobic, natomiast zwykly prostokat raczej tak. Moj adres cube@cube.krakow.pl. Ja to proponuje jednak projekt z duza alfa i malym wawelem. Tylko ze potrzebuje projekt na juz bo troche zejdzie z drukiem i cieciem. No i jaki wymiar i naklad. ja moge zrobic powiedzmy 50szt np 15x15cm na wlasny koszt. jak by to mialo byc cos wiekszego to trzeba by wprowadzic jakas symboliczna oplate, doslownie pare zlotych.
    Myślę, że 50szt zdecydowanie starczy, nie sądzę by nas więcej przyjechało Natomiast jeśli chodzi o opłaty, to myślę, że każdy zgodzi się z tym, że symboliczna opłata się należy.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

***mach***
    Gość

Domyślnie

50szt takich malych naklejek to bedzie mnie kosztowalo grosze, tak ze nie potrzeba wprowadzac zadnych oplat. Mysle ze taka naklejka to zawsze jakis gadzecik i moze ktos sie zdecyduje przyjechac z tego powodu. Niestety na mailu pusto i nie mam projektu a czasu juz mam coraz mniej. Czekam

Korczu
    Gość

Domyślnie

***Mach*** wybierz ktorys z tych powyzej.

***mach***
    Gość

Domyślnie

moge wydrukowac taki projekt tylko ze to troche za mala rozdzelczosc. naklejka jest mala wiec nie bedzie tragedi ale przydalby sie pliczek w wyzszej rozdzielcozasci wyslalem maila do mrutyna wiec mam nadzieje ze mi przesle pliki.

Ok jest 12 i juz musze drukowac. w zwiazku z tym ze nie dostalem maila, wybieram jeden projekt z forum i drukuje. Przy wielkosci 12x8cm rozdzielczosc jest wystarczajaca.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar alces1
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR Giulietta Sport, AR Spider 3.0 V6

Domyślnie

Hm... czasu coraz mniej, a moja Alfa wogóle niegotowa do takiego wypadu, niestety jutro muszę być w pracy i nie wiem czy uda mi się ją przywołać do 100% porządku przed niedzielą.
    A jakie są rokowania pogodowe na niedzielę?
    Pozdrawiam.
    - Rafał

Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html