Droga z mikołowa na Żory i dalej na Wisłę jest spoko kilka fotoradarów Cię czeka ale jest luzkiNapisał gonzo
w Żorach nawet betonową drogę zrobili więc śmiga się
![]()
Droga z mikołowa na Żory i dalej na Wisłę jest spoko kilka fotoradarów Cię czeka ale jest luzkiNapisał gonzo
w Żorach nawet betonową drogę zrobili więc śmiga się
![]()
ZORY to jest miasto w ktorym nieda sie posmigac 3 razy w tygodiu tam jezdze i zawsze jest patrol na 70 wiec jak jest siedemdziesiat to jazda tylko 70 !!! w szczegolnosci na betonowceNapisał Pitus25
wezme ramki dla chetnych !!!!!!!!!!!!!!!!! wiec szykowac kase po 12 zetamam jeszce 8 kompletow !!!
No i dopisac mi tam Freda z Kate do listy
Moze to zmobilizuje robaka#21 i Kasie do przyjazdu :mrgreen:
fred
aktualna lista
1.Korczu
2.Pitus25
3.Ferrari-1
4.Roben(postara sie)
5.robert domanski
6.Gopcio
7.Krzysiek866
8.alces1
9.rafał 1974
10.adamodg
11.jarek 0203 - może
12Kosiar
13.M@T
14.t.o.mek
15.penny21
16 i 17 Rafał - + 2 AR
18.adi 599
19.Lopezius
20. robak#21 ( się stara - ale raczej da radę )
21. Fred with Kate
22. Mariusz
23. peteja_43
no robi sie ciekawie![]()
to o której zbiórka na BP w Dąbrowie ? 9.30 pasuje wszystkim?
Istotny szczegół
Robimy grilla sami (tak jak w Ojcowie), czy zasiadamy gdzieś w jakiejś knajpce o której wspomniał bodajże Pitus, bo nie wiem czy mamy zabrać ze sobą kiełbaskę, pieczywo itp (wiadomo - w niedzielę problem z kupnem na obcym terenie...), czy też nic nie zabierać...
To samo tyczy się też kolegów, którzy mają grille - zabrać, nie zabrać. Oto jest pytanie...
Pozdrawiam.
- Rafał
Jestem nowy ale z chęcią wpadnęna zlot do was - tylko napiszcie dokładnie gdzie sie spotykamy bo już sie pogubiłem - wiem tylko że na 12. Pozdrawiam wszystkich
![]()
Więc spotykamy się zaraz za Skoczowem na drodze na Wisłę, tam jest stacja Rafineria Czechowice tam o 12.Napisał szelma40
Jak mieszkasz w Rybniku to jeździesz na Żory i z Żor cały czas na Wisłę masz dwa pasyjak masz CB to przed Skoczowem włącz kanał 15 i nadawaj aż ktoś się odezwie
![]()
Mnie też można dopisać (100% nie mogę zagwarantować ale postaram się).
Do Krakusów i Górali - jak jedziecie? Ja proponuję trasę b) z mojego wcześniejszego posta. Można też zrobić zbiórkę na trasie np. w Suchej lub Żywcu, oczywiście z grupą Śląską w Skoczowie nie damy rady się spotkać bo do Wisły wjedziemy od drugiej strony.
FORZA ITALIA !
Mnie też dopisz zona twierdzi ze ma wolne to sie zjawie
pozdrawiam <hello>
Alfa i jej ochroniarz
Ja osobiście uważam e można by zabrać grill-e ze sobą to nic nie kosztuje, przecież nie jedziemy na koniec świata, tam są sklepy gdzie można by sie zaopatrzyć w kiełbaskę i bedzie gitNapisał alces1
jak będzie pogoda można posiedzieć nad Wisłą a jak nie to mam fajną knajpkę w Ustroniu i tam pod wiatą można zrobić dużego grill-a
![]()