posiadam 156 z 2000 roku. dodam że jest to moje pierwsze auto. pamiętam jak pierwsze sztuki 156 pokazywały się na ulicach miast. to była miłość od pierwszego spojrzenia. powiedziałem wtedy że kiedyś sobie ją kupię. mijały lata i dziś mając 30 lat na karku w końcu kupiłem swoje pierwsze autko. takie w jakim się zakochałem 14 lat wcześniej.
kupując tą Alfę wszyscy znajomi odradzali mi tą markę. mówili że będzie się psuć i takie inne. nie twierdzę że jest wszystko cacy i wiele razy także miałem już dość ale miłość wszystko wybacza. Moja piękna Włoszka jest jak prawdziwa Włoszka. jest czasami niesforna, potrafi strzelić focha. no cóż kobieta. trzeba ją pieścić, dbać o nią i wtedy odwdzięcza się swoim temperamentem. teraz już mogę powiedzieć że następnym moim autem będzie Gulietta.
- - - Updated - - -
ja także nie mam i macham, mrugam. i nic. żadnego odzewu
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Taka prawda - poruszam się sporo po PL i po EU ( bardziej zachód i południe)
Ale no serio - nigdzie jak na Węgrach nie widziałem takiej masy alfisti.
No i to na węgrzech kupilem alfassimojedyną słuszną gazetkę
- - - Updated - - -
A ja z kolei własnie w niemcowni jestem najbardziej zawiedzony alfistami ( podobnie jak w PL) niby to tyle Alf tam i w takim stanie ... a nie uświadczyłem pozdrowień - pare razy od polaków ale żeby na niemieckich blachach ... to średnio
147 powodów do zadowolenia
A mi niemcy mrygaja światłami.a jestem u nich często po sasiedzku![]()
Zauważyłem, że ducha AR może porządnie wykastrować rodzina/żona/dziewczyna/znajomi. Jak siedzą na czapie i marudzą to to naprawdę może dołować.
Jak wszyscy pewnie, ja też miałem trudne początki.. ale od ponad roku ciszaDziewczyna nie wyobraża sobie innej fury. A rodzina przychylnie patrzy, to samo z kumplami. Zobaczyli że już mi całkiem odjeb... na punkcie AR, więc nie mają nic przeciwko. Przykleili do mnie łatkę AR i tak jest lepiej.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA