Ja cały czas pilotuje Twoją sprawę, wiesz sam, wielki podziw i szacun..... powodzenia...
Ja cały czas pilotuje Twoją sprawę, wiesz sam, wielki podziw i szacun..... powodzenia...
Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...
ja tez sledze i podziwiam
ale dalej nie wiem co to za nuta leciala na filmie:p
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Gratuluję! Kończ ją jak najszybciej![]()
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
kurde, mam chwile zwątpienia, niby już silnik jest na miejscu, niby już coś konstruktywnego się dzieje a jednak, jak zaczynam myśleć ile jest roboty przede mną, to się załamuję.. Ale dopnę swego... A na razie trzymajcie kciuki-mam jutro egzamin na prawkoZa bardzo szalałem i zabrali mi za punkty :/
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
BMW 540i G30 ( 2019 -
Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
i jak zdales?
"Nie warto wierzyć w przesądy, lecz co zrobić, gdy są poparte rzetelnymi badaniami i statystyką? W Warszawie na przykład, nie warto przystępować do egzaminu na prawo jazdy między godziną 10 a 13, za to w Dąbrowie Górniczej - między 7 a 10. Okazuje się bowiem, że właśnie w tym czasie najwięcej osób tego sprawdzianu we wspomnianych miastach nie zdaje.
Robiąc "prawko" w stolicy, szczególnie uważaj na skrzyżowaniach, które są tam miejscem o najwyższym odsetku oblewających. " /http://motoryzacja.interia.pl/prawo_...prawko,1393048
znajomy zdawał ponownie za pkt i ciezko było 2 razy oblali za 3 sie "zdało"(wiece jak to czytać) łatwo zdac w nowym sączu duzo ludzi z k-ce tam sie pzrenosi a nio i na termin czekasz tydzień góra 2 a nie 2 -3 mc jak w katowicach sory za OT Starscream zdawaj prawko i kończ projekt bo jak nei to przyjade po silnik z ta zaległa flaszką
![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
teraz niezbyt przyjemna niespodzianka, po zdjęciu mat wygłuszających, które nawiasem mówiąc były całkowicie mokre, okazało się, że podłoga, w miejscu mocowania fotela kierowcy była totalnie zardzewiała..Ale wszystko wyczyściłem, odtłuściłem i pomalowałem farbą wiążącą rdzę.. Oby był już tam spokój-a tak to wyglądało:
Prawko zdałemCzekam tylko na jakiś tam papier z starostwa i odzyskam wreszcie prawko
Nie mam ostatnio nawet chwili, żeby się po tyłku podrapać, bo zbliża mi się termin ukończenia a tu jeszcze takie "niespodzianki" jak wyżej :/
No i co tam się dziej z Twoim projektem???? Od dawna czekam na jakieś wiadomości. Napisz co tam.