Strona 10 z 21 PierwszyPierwszy 1234567891011121314151617181920 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 201

Temat: [156] Metamorfoza Alfy 156 by Starscream

ViP Pirat drogowy Avatar doldi
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    156 SW 2000 rok pjemnosć 2000l

Domyślnie

Ja cały czas pilotuje Twoją sprawę, wiesz sam, wielki podziw i szacun..... powodzenia...
    Niech Alfa będzie błogosławiona, niech każda jej droga będzie wysławiona...

Użytkownik Romeo Avatar kt0sfajny
    Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Byla Alfa Romeo 156 TS

Domyślnie

ja tez sledze i podziwiam
    ale dalej nie wiem co to za nuta leciala na filmie:p
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P

Użytkownik Fachowiec Avatar Rzmudzior
    Mieszka w
    wschód
    Auto
    145 1.4 TS '00, Fiat Croma 1.8 '07

Domyślnie

Gratuluję! Kończ ją jak najszybciej
    Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda

Alfa Romeo 145, Toyota Yaris, Fiat Croma
    https://makramomaniak.pl/

Starscream
    Gość

Domyślnie

kurde, mam chwile zwątpienia, niby już silnik jest na miejscu, niby już coś konstruktywnego się dzieje a jednak, jak zaczynam myśleć ile jest roboty przede mną, to się załamuję.. Ale dopnę swego... A na razie trzymajcie kciuki-mam jutro egzamin na prawko Za bardzo szalałem i zabrali mi za punkty :/

Użytkownik Znawca Avatar rafter
    Mieszka w
    Pruszków
    Auto
    BMW 540i xDrive G30

Domyślnie

Cytat Napisał Starscream Zobacz post
    kurde, mam chwile zwątpienia, niby już silnik jest na miejscu, niby już coś konstruktywnego się dzieje a jednak, jak zaczynam myśleć ile jest roboty przede mną, to się załamuję.. Ale dopnę swego... A na razie trzymajcie kciuki-mam jutro egzamin na prawko Za bardzo szalałem i zabrali mi za punkty :/
    Napisz póżniej jak ten egzamin wygląda , czy jest bardziej szczegółowy od zwykłego , czy odwrotnie ,może przymykają oko dla doswiadczonego kierowcy.
    P.S.
    Skórę na desce odpuściłeś ???
    AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
    AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
    AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
    BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
    BMW 540i G30 ( 2019 -

Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!

Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Byla Alfa Romeo 156 TS

Domyślnie

Cytat Napisał Starscream Zobacz post
    zawsze mozesz sobie pomyslec;d ze juz blizej do konca niz do poczatku
    albo ze jak skonczysz;d to bella Ci to wynagrodzi;d
    powodzenia z prawkiem:d nie killuj nikogo na swiatlach czym sie zdaje egz w wawie?
    w rzeszowie na 207
    gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P

Mieszka w
    Luxembourg | Rzeszów
    Auto
    Byla Alfa Romeo 156 TS

Domyślnie

i jak zdales?

"Nie warto wierzyć w przesądy, lecz co zrobić, gdy są poparte rzetelnymi badaniami i statystyką? W Warszawie na przykład, nie warto przystępować do egzaminu na prawo jazdy między godziną 10 a 13, za to w Dąbrowie Górniczej - między 7 a 10. Okazuje się bowiem, że właśnie w tym czasie najwięcej osób tego sprawdzianu we wspomnianych miastach nie zdaje.

Robiąc "prawko" w stolicy, szczególnie uważaj na skrzyżowaniach, które są tam miejscem o najwyższym odsetku oblewających. " /http://motoryzacja.interia.pl/prawo_...prawko,1393048

Użytkownik Znawca Avatar marshall
    Mieszka w
    śląsk kręcę się tu i tam
    Auto
    jakieś alfy

Domyślnie

znajomy zdawał ponownie za pkt i ciezko było 2 razy oblali za 3 sie "zdało"(wiece jak to czytać ) łatwo zdac w nowym sączu duzo ludzi z k-ce tam sie pzrenosi a nio i na termin czekasz tydzień góra 2 a nie 2 -3 mc jak w katowicach sory za OT Starscream zdawaj prawko i kończ projekt bo jak nei to przyjade po silnik z ta zaległa flaszką
    Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
    Aktual:
    AR 166FL 3.0 v6
    AR GT
    AR 166FL 2.4jtd 20v
    Zastava 750

Starscream
    Gość

Domyślnie

teraz niezbyt przyjemna niespodzianka, po zdjęciu mat wygłuszających, które nawiasem mówiąc były całkowicie mokre, okazało się, że podłoga, w miejscu mocowania fotela kierowcy była totalnie zardzewiała.. Ale wszystko wyczyściłem, odtłuściłem i pomalowałem farbą wiążącą rdzę.. Oby był już tam spokój-a tak to wyglądało:

Prawko zdałem Czekam tylko na jakiś tam papier z starostwa i odzyskam wreszcie prawko Nie mam ostatnio nawet chwili, żeby się po tyłku podrapać, bo zbliża mi się termin ukończenia a tu jeszcze takie "niespodzianki" jak wyżej :/

Użytkownik Rowerzysta Avatar Dymo
    Mieszka w
    Newport
    Auto
    AR Mito 0,9 TwinAir 105KM 2014r.

Domyślnie

No i co tam się dziej z Twoim projektem???? Od dawna czekam na jakieś wiadomości. Napisz co tam.