Gdzie napisałem, że alfa jest bezawaryjna?...Ja się ze swoją nie męcze. To że Ty masz ulepa nie znaczy, że każdy ma.
"Miszczunio" ciętej riposty! GratulujęCzyżby jakieś niemiłe doświadczenia z dzieciństwa ? Współczuje.![]()
Gdzie napisałem, że alfa jest bezawaryjna?...Ja się ze swoją nie męcze. To że Ty masz ulepa nie znaczy, że każdy ma.
"Miszczunio" ciętej riposty! GratulujęCzyżby jakieś niemiłe doświadczenia z dzieciństwa ? Współczuje.![]()
a czy ja gościu napisałem cokolwiek innego niż ty? Mi także podoba się 147 ale po kilku miesiącach jestem nią rozczarowany,i kolejnej na wzór 166 nie kupię .Ja przynajmniej staram się coś przekazać osobie która zastanawia się nad jej kupnem ,a nie tak wiele wnoszące uwagi na temat jej wyglądu jak twoje ,jak by kupującym miał być Stevie Wonder i sam by tego nie widział. Bo z twojej wypowiedzi to wynika że 147 jest do bani ,ma delikatne zawieszenie ,skrzypi jest paliwożerna to ja nie wiem jakie ma zalety skoro ją kupiłeś.Onanizujesz się na jej widok ,albo na widok jej trójramiennej kierownicy? A co do srania w "swoje koryto" to ja nie uważam żebyś ty był z "mojego koryta" tylko dlatego że kupiłeś podobne auto do mojego.A w kwestii Audi to spokojnie ,gdyby było mnie stać to na pewno jeździł bym jakimś A6 bardzo chętnie na przykład z 3.0 tdi ,dlaczego nie.
Panowie! Wyloozujcie czapki! Ten temat ma posłużyć komuś jako rada przy wyborze/zakupie. Jeśli macie ochotę na prywatne wycieczki to polecam PW![]()
No to już chyba ustaliliśmy, że to auto powinno być produkowane tylko w brązowym kolorzeTen temat ma posłużyć komuś jako rada przy wyborze/zakupie![]()
i taki ten temat był ale kilku niespełnionych chłopców nie może uwierzyć że ich auto nie jest najlepsze na świecie
- - - Updated - - -
i taki ten temat był ale kilku niespełnionych chłopców nie może uwierzyć że ich auto nie jest najlepsze na świecie
jak by kupującym miał być Stevie Wonder
Onanizujesz się na jej widok ,albo na widok jej trójramiennej kierownicy?
A co do srania w "swoje koryto" to ja nie uważam żebyś ty był z "mojego koryta" tylko dlatego że kupiłeś podobne auto do mojego.![]()
Znajdź dobry model i nie zastanawiaj się czy awaryjne czy niePamiętam jak poprzednie auto kupowałem i uparłem się na kabrio. Ile to ja się nie naczytałem że zimno i kapie i w ogóle fatalnie poza dwoma ciepłymi letnimi miesiącami. Guzik prawda. Było fajnie cały czas. No dobra czasem rzeczywiście kapało ale to dlatego że dałem ciała i uszczelkę troszkę zimą uszkodziłem
Jeżdżę 147 od roku i napierdzielam z wymianami żarówek jak szalony, raz w miesiącu jedna. Ma to swoje zalety, coraz sprawniej idzie mi ta sztuka
No i oleju żre trochę dużo. No i pali troszkę ten silnik. Zawsze jednak chciałem mieć to auto i zlewam te jego wady. Meritum tego wywodu jest takie:
Jak Ci się podoba to znajdź fajny egzemplarz i kupuj a nie czytaj wypociny fanboyów, haterów, frustratów, fascynatów, internautów różnorakich. Na forum wpadaj pogadać albo poszukać informacji na temat zaistniałych awarii
To pisałem ja, Ciamas, zadowolony posiadacz Alfy która lubi ćwiczyć sprawność jego dłoni przy wymienianiu żarówek![]()
ja ukradłem dziewczynie małe lusterko i za jego pomocą zmieniam żarówki w 3 minuty