pozdro dla kierownika niebieskiej 156 sw mijanego w Ropczycach - nie zauwazyłem czy odmachane![]()
pozdro dla kierownika niebieskiej 156 sw mijanego w Ropczycach - nie zauwazyłem czy odmachane![]()
Pozdrawiam kierowce alfy 166 który jechał za mna (Lancia Lybra SW) z Ropczyc w strone Wielopola, dzieki za sportową przejażdzke![]()
Nie widziane, ale pozdrowienia dla Ciebie z Dębicy i zapraszam do nas: www.lanciapolska.org![]()
Diagnostyka i ChipTuning JTD, TDI, HDI, HGW... tel: 661-104-166
>>>> Modyfikacje softu także po przesłaniu sterownika <<<<
Diagnostyka i ChipTuning JTD, TDI, HDI, HGW... tel: 661-104-166
>>>> Modyfikacje softu także po przesłaniu sterownika <<<<
pozdrowienia dla srebrnesj 156 ze skrzydlem(chyba na klubowych ramkach) widzianej dzis na podziemnym parkingu Millenium Hall ok.19
pozdrowienia dla kierownika niebieskiej ar 156 sw ktora jechala za mna ul kosciuszki w bilgoraju ......
Pozdrowienia dla kierownika/czki ciemnej chyba granatowej 159-ki, widzianej koło zaazdu w Zawadzie w niedzielę niędzy godziną 15 a 16tą, niestety nie pozdrowione bo za późno zobaczyłem.
pozdrowienia dla osoby kierującej 147 po ul zwierzynieckiej w Rzeszowie dziś kolo 17jechałem za tobą ( ja skręciłem na parking przy Broniewskiego a ty w stronę przychodni).
oraz dla właściciela białej 156 stojącej pod realem dziś w podobnych godzinach
W końcu wszystko będzie dobrze. Jeśli nie jest dobrze, to jeszcze nie koniec.