buszmeno to nic nie planuj odpoczniesz z nami przy potancowce zona cie ostatnio bije ze nie przyjerzdzasz![]()
buszmeno to nic nie planuj odpoczniesz z nami przy potancowce zona cie ostatnio bije ze nie przyjerzdzasz![]()
tak bje mnie i mam lima pod okiem sam wiesz jak to jest bo ponoc tez to przechodziles hehehe nie rodzinka sie zapowiedziala dzisiaj do mnie wjechac sister ze szwagrem pozdro
No niestety tam gdzie kiedys byly gokardy i paintball nie ma nic ... ni zywej duszy...tak ze lipa...
Jak plany sie posypaly to moze jest ktos chetny na jakies popoludniowe wyjscie - spotkanie gdzies...miejsce blizej nie okreslone
Ostatnio edytowane przez karsto1982 ; 26-06-2011 o 12:12
Ostatnio edytowane przez tomasz switala ; 26-06-2011 o 15:08
no to tam nic nie ma na 100% nie jestem pewien czy bylem wlasnie na tym placu ale z tego co widze na zdjeciu to bylem wlasnie w tym miejscu i pustono chyba ze nie bylem tam
jutro sie przejade obwodnica zobaczyc bo niby z niej cos widac i zobacze czy jest tam cos ale watpie
jak olsztyn jest 9 lipca to jak pojedziecie to ja wpadnę do was ze szwagrem, będę 80 km obok na wakacjach w mikołajkach;-)
[QUOTE=tomasz switala;605764]jacki - 4 biale 2 xxl i 2 l damskie 2xl czarne i biala
buszmeno - czerwona biala xxl ( a zona nie chce )
radziu - biala xxl
karsto 2 czarne xxl i czerwona damska l xs dziecieca biala
i nasz kochany prezes 3 czarne 1 xxl i 2 m
impuls czarna i czerwona(w meskim rozmiarze s ) i czerwona damska s
hiacynty 2 czarne damskie s i m , 1 czerwona l
slavol kazdy czarna czerwona i bilala xl i damska czarna czerwona m i 2 m biala jak dobrze pamietasz sprawdzic i potwierdzic ci co na liscie
---------- Post added at 21:22 ---------- Previous post was at 21:21 --
---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:06 ----------
numer konta jak wszystko zalatwie to dostaniecie na priva
Ostatnio edytowane przez tomasz switala ; 27-06-2011 o 09:12
hej,
chcemy zorganizować spot/zlot tylko Giulietta.nie mamy jeszcze ustalonego miejsca.
czy można coś zorganizować u Was w Pile? na lotnisku?
będę bardzo wdzięczny za opinie, sugestie i ewentualną pomoc
pozdro
Adam
To dla mnie dwie w rozmiarze L czarna i czerwona z napisem
Hmmmm..... a ilu ludzi w tym temacie ma julkę...... odpowiem że tylko pewien kosmopolityczny kolega z poznania. A tym pogrubieniem to zalatuje mi tu....... dyskryminacją? Niestety mam "156-tkę" więc organizujcie się sami
P.S. Prezes nie pij....... po jednej z każdego koloru XL, białe damskie M-ki dwie i po jednej M-ce czarnej i czerwonej. Razem 7 sztuków.....
Ostatnio edytowane przez slavol ; 26-06-2011 o 23:03
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...