mam pytanko... jak złożyłem już zamówienie a chciałem jeszcze domówić, to da radę?jak to zrobić?
![]()
panowie ile już osób już zamówiło bo tam gdzie powninienem mieć link do tego nie mam nic i nie mogę zobaczyć ile jeszcze brakuje...;(
Alfa Romeo 155 2.0 16v 150 km...
Standardowe pytanie - Bocian, będziesz mieć te zapaszki znowu na sprzedaż?Bo jak tak to znowu sobie od Ciebie kupię kilka
Pozdrowionka
![]()
UWAGA
Prze weekend lista nie będzie aktualizowana bo robię to ręcznie i nie będzie mnie pod kompem do niedzielnego wieczora.
Ale zapisy możecie śmiało robić cały czas![]()
nie da rady wcześniej niż po 500 wpłatach? bo jak ejst aktualnie 280 to może do grudnia się zbierze resztenie ma innej opcji kolorystycznej? czerwony mi nie pasuje, natomist zieleń ciemna byłaby super... pozdrawiam
Na oba Twoje pytania odpowiedź brzmi /uwaga uwaga/ - NIE![]()
Myślę że realnie za 2/3 tygodnie osiągniemy 500szt, z cały szacunkiem dla Ciebie kolego ale jesteś na forum dopiero od 4 miesięcy więc masz prawo nie wiedzieć że akcje zawieszkowe prowadzimy już nie pierwszy raz i za każdym razem limitem było 500szt. to sie da osiągnąć tylko trzeba trochę czasu /ale nie tak dużo jak piszesz/ wiem że to nie jest prosto taki limit osiągnąć dlatego też zapisy robimy tylko 2/3 razy do roku i ja zachęcam osobiście do zamawiania większej ilości sztuk bo zawieszki zafoliowane mogą spokojnie leżeć dłuższy okres czasu
![]()
Witam! wczoraj złożyłem zamówienie i zapłaciłem natychmiast z Mbanku za 4 zapachy, pojawiłem się na liście ale na czarno mimo że pieniążki doszły natychmiast.
Po namyśle jednak dokupiłem jeszcze 4 zapachy. Za pierwszym razem przelałem 20,5 a za drugim 14 zł bo wysyłke pokryłem przy pierwszym przelewie. Sorry za zamieszanie i proszę wyedytować moje zamówienieCzyli 4 new car i 4 grejpfruty. Pozdr
Ja tylko raz dziennie sprawdzam listę i przelewy, zawsze po 18.30 kiedy mija ostatnia sesja przychodząca w mBanku z tym że w weekend nie sprawdzam bo w weekend przelewy nie idą . n chyba że z mBanku jest przelew robiony to wtedy przyjdzie jeszcze tego samego dnia, również w weekendy ale i tak przelewy robione w weekend sprawdzam zawsze w poniedziałek
Spoko Bocian, zobaczymy jak będą szły zapisy, na razie idą w miarę płynnie bo codziennie mam ze 2/3 zamówienia nowe. Ale jeśli się to będzie wszystko ciągnęło za długo to potem sie do Ciebie uśmiechnę![]()