Strona 100 z 114 PierwszyPierwszy ... 5090919293949596979899100101102103104105106107108109110 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 991 do 1,000 z 1132

Temat: Zapytanie - zapachy zamochodowe z logo klubu

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Szczepan
    Mieszka w
    Łódź, Polska
    Auto
    była: Alfa Romeo 147 jest: BMW 740i

Domyślnie

mam pytanko... jak złożyłem już zamówienie a chciałem jeszcze domówić, to da radę? jak to zrobić?

Moje maleństwo - kliknij na zdjęcie!

Pomogłem? - kliknij PODZIĘKUJ ZA POST!

Użytkownik Rowerzysta Avatar pawlo12
    Mieszka w
    Kmiecin
    Auto
    Była Alfa Romeo 155,j Alfa Romeo GT,obecnie jest giulietta 1.4 t-jet

Domyślnie

panowie ile już osób już zamówiło bo tam gdzie powninienem mieć link do tego nie mam nic i nie mogę zobaczyć ile jeszcze brakuje...;(
    Alfa Romeo 155 2.0 16v 150 km...

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał pawlo12 Zobacz post
    panowie ile już osób już zamówiło bo tam gdzie powninienem mieć link do tego nie mam nic i nie mogę zobaczyć ile jeszcze brakuje...;(
    Link do aktualnej listy został właśnie dodany Wszystko jest w temacie z zapisami

Użytkownik Maniak resoraków Avatar hitman047
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Bella 156 2.0 TS Niebieska piękność :) - kiedyś. Obecnie -> Alfa Romeo Stelvio 2.0 280 KM

Domyślnie

Standardowe pytanie - Bocian, będziesz mieć te zapaszki znowu na sprzedaż? Bo jak tak to znowu sobie od Ciebie kupię kilka Pozdrowionka

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

UWAGA
    Prze weekend lista nie będzie aktualizowana bo robię to ręcznie i nie będzie mnie pod kompem do niedzielnego wieczora.
    Ale zapisy możecie śmiało robić cały czas

Użytkownik Maniak resoraków Avatar raflooldz
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 145 1.6 TS

Domyślnie

nie da rady wcześniej niż po 500 wpłatach? bo jak ejst aktualnie 280 to może do grudnia się zbierze reszte nie ma innej opcji kolorystycznej? czerwony mi nie pasuje, natomist zieleń ciemna byłaby super... pozdrawiam

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał raflooldz Zobacz post
    nie da rady wcześniej niż po 500 wpłatach? bo jak ejst aktualnie 280 to może do grudnia się zbierze reszte nie ma innej opcji kolorystycznej? czerwony mi nie pasuje, natomist zieleń ciemna byłaby super... pozdrawiam
    Na oba Twoje pytania odpowiedź brzmi /uwaga uwaga/ - NIE

Myślę że realnie za 2/3 tygodnie osiągniemy 500szt, z cały szacunkiem dla Ciebie kolego ale jesteś na forum dopiero od 4 miesięcy więc masz prawo nie wiedzieć że akcje zawieszkowe prowadzimy już nie pierwszy raz i za każdym razem limitem było 500szt. to sie da osiągnąć tylko trzeba trochę czasu /ale nie tak dużo jak piszesz/ wiem że to nie jest prosto taki limit osiągnąć dlatego też zapisy robimy tylko 2/3 razy do roku i ja zachęcam osobiście do zamawiania większej ilości sztuk bo zawieszki zafoliowane mogą spokojnie leżeć dłuższy okres czasu

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał hitman047 Zobacz post
    Standardowe pytanie - Bocian, będziesz mieć te zapaszki znowu na sprzedaż? Bo jak tak to znowu sobie od Ciebie kupię kilka Pozdrowionka
    jak będzie brakowało do zamówienia to można mi tam pisać w ciemno 20 sztuk
    ale jak zamówienia będą szły dobrze to nie biorę

Użytkownik Maniak resoraków Avatar raflooldz
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 145 1.6 TS

Domyślnie

Witam! wczoraj złożyłem zamówienie i zapłaciłem natychmiast z Mbanku za 4 zapachy, pojawiłem się na liście ale na czarno mimo że pieniążki doszły natychmiast.

Po namyśle jednak dokupiłem jeszcze 4 zapachy. Za pierwszym razem przelałem 20,5 a za drugim 14 zł bo wysyłke pokryłem przy pierwszym przelewie. Sorry za zamieszanie i proszę wyedytować moje zamówienie Czyli 4 new car i 4 grejpfruty. Pozdr

Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał raflooldz Zobacz post
    Witam! wczoraj złożyłem zamówienie i zapłaciłem natychmiast z Mbanku za 4 zapachy, pojawiłem się na liście ale na czarno mimo że pieniążki doszły natychmiast.

Po namyśle jednak dokupiłem jeszcze 4 zapachy. Za pierwszym razem przelałem 20,5 a za drugim 14 zł bo wysyłke pokryłem przy pierwszym przelewie. Sorry za zamieszanie i proszę wyedytować moje zamówienie Czyli 4 new car i 4 grejpfruty. Pozdr
    Ja tylko raz dziennie sprawdzam listę i przelewy, zawsze po 18.30 kiedy mija ostatnia sesja przychodząca w mBanku z tym że w weekend nie sprawdzam bo w weekend przelewy nie idą . n chyba że z mBanku jest przelew robiony to wtedy przyjdzie jeszcze tego samego dnia, również w weekendy ale i tak przelewy robione w weekend sprawdzam zawsze w poniedziałek

Spoko Bocian, zobaczymy jak będą szły zapisy, na razie idą w miarę płynnie bo codziennie mam ze 2/3 zamówienia nowe. Ale jeśli się to będzie wszystko ciągnęło za długo to potem sie do Ciebie uśmiechnę