Wez komplet textar, dobra cena i jakosc.
Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk
Wez komplet textar, dobra cena i jakosc.
Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
Ja moge polecić zestaw tarcze nawęglane nawiercane+nacinane rotingera i klocki galfer sport.
Na ferrodo było tragicznie, klocek sie palił i do tego wytrzymał 7000 km a na galfer hamowanie super, trwałość lepsza, zrobiłem 20000km i są zjechane do połowy
Potwierdzam to co mówi Pablo, mam te słabsze klocki Ferodo zestawione z wierconymi tarczami Zimmermann i przejechałem na nich w sumie mało bo 10 000 km, ale klocki wyglądają dobrze i strasznie nie pylą (na początku pylenie było trochę większe).
Ja mam Ferodo na przodzie i tarcze Textar. Jest bardzo dobrze nic nie piszczy hamuje fajnie. Kumpel z pracy ma Ferodo w VW passat i ponad 100tys na nich zrobione. Fakt ze jeździ jak przystało na kierowcę passata
Napisane na Commodore C64..![]()
W sensie że piszczały tak głośno ?
Też uważam, że to ,musiały nie być FerodoMoże to były podstawowe ferodo Premier - to przy agresywnej jeździe mogły oczywiście nie podołać, ale nie podałeś modelu, to tak jakby powiedzieć że wszystkie Alfy rdzewieją, bo Alfasud rdzewiała
![]()
Inna sprawa, że nawiercanie i nacinanie tarcz jest na nic niepotrzebne, a hałas powoduje, może stąd ta lokomotywa?
Pamiętam, ze od zawsze (nie tylko w Alfach) ludzie chwalili zestaw tarcza Brembo - klocek Ferodo. Coś się zmieniło w tej kwestii?