kosmopolityczny.... hehe po głębszym zastanowieniu stwierdziłem, że trafnie ująłeś temat:-) nawet mi się podoba:-)
[QUOTE=slavol;606697]Hmmmm..... a ilu ludzi w tym temacie ma julkę...... odpowiem że tylko pewien kosmopolityczny kolega z poznania. A tym pogrubieniem to zalatuje mi tu....... dyskryminacją? Niestety mam "156-tkę" więc organizujcie się sami
P.S. Prezes nie pij....... po jednej z każdego koloru XL, białe damskie M-ki dwie i po jednej M-ce czarnej i czerwonej. Razem 7 sztuków.....[/QUOTE nie tym tonem do prezesa
---------- Post added at 10:09 ---------- Previous post was at 10:08 ----------
w poznaniu umieja sie tylko zorganizowac na pomaraczowym parkinguzapytaj micha on tam ma swoja paczke
(pijakow)
oj prezes będziemy musieli się chyba na wódeczkę umówić i wtedy wyjdzie szydło z worka kto więcej chleje:-P
Jakie macie plany na ten weekend??moze jakis grill...taki bardziej zorganizowany albo ognisko jakies??Byliyscie za??miejsce sie znajdziej jeslii beda chetni
23 lipca (sobota) robimy w poznaniu objazdówka jak co roku jak ktoś chce się przyłaczyć to zbiórka jest o 10.00 pod kingcrosem. prezes zorganizuj ekipę i pokażcie poznaniakom jak się piła zbiera
jakie zamknięte. jak chcesz być na bierząco to na alfaclubie jest wszystko zapraszam
teraz taki martwy okres ze taka mala atywnosc na forum??
Sa jakies plany na ta niedziele organizujemy cos??
dotarły dywaniki...Tomek pozniej zrobie fotke to Ci wrzuce tak jak chciales![]()
Ostatnio edytowane przez karsto1982 ; 30-06-2011 o 11:33