Ja znalazłem dwa przednie nadkola i tylne lewe. Może znalazłoby się więcej
Ja znalazłem dwa przednie nadkola i tylne lewe. Może znalazłoby się więcej
chromowane słupki?? pierwszy raz widzę, efekt ciekawy.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
Nie na żywo. Na słupkach jeszcze to w miarę wygląda ale koło lusterka to woła o pomstę do nieba.
ciekawe czy to przypadkiem nie box stoi za tym kopceniem,i wydaje mi się ze przednie koła leżą sporo za duzo
Ale Was widzę kręci specjaliści, znaleźliście se szrota co można po nim pojechać, po co komu taki ulep, znajdźcie coś co faktycznie jest warte uwagi.
Kolesia problem, jak nie ma pojęcia o Belli - specjaliści się pastwią nad wielką kupą. Panowie doradźcie furkę na medal.
Kto miałby to reanimować ? niech się z tym buja po wieki, spaprana 166 - zresztą nie pierwsza.
Spaprana, ale jeśli nie jest lepiona z dwóch, nie spawana i w miarę sprawna mechanicznie to można ją jeszcze uratować. Szkoda żeby ktoś ją dokończył, szczególnie że za taką cenę trafi pewnie na jakąś wiochę do eks właściciela tuningowanej corsy, który dojebie Pjoniera na tylną szybę, przyciemni lampy i założy pakiet uniwersalnych spojlerów.
nie wiem o co Ci teraz Mandziel chodzi ?Kto się pastwi ,przecież pisałem że chcę obejrzeć to auto ,bo jeśli ,tak jak pisze lukanioo nie ma wstawianych ćwiartek,nie robi czterech śladów a mechanicznie wygląda ok i nie ma tam jakiegoś boxa lub programu no name (tym bardziej że to sportronic) to wygląd jej wnętrza to kwestia tygodnia prac.Za 17 tysięcy nawet bym w jej strone nie spojrzał ,ale za sporo mniej? Marek czy ta kierownica ma wsadzoną poduchę ,bo pisałeś że jest oryginalna kierownica ale bez poduszki,chyba że coś źle zrozumiałem.
Mandziel. Nie każdy szuka igiełki. Nie każdy ma kasę. Piszę wyraźnie że to auto jest do roboty. Ale dla takiego majsterkowicza za połowę wartości rynkowej??? To może komuś przypasować. Ja swoją poprzednią też miałem szpachlowaną (nawet bardziej a była w tym samym kolorze) w dodatku robiłem turbo, zawias i całą taczkę innych rzeczy. Jakoś mi to nie przeszkadzało i mi banan z gęby nie schodził. To się liczyło a nie lans za ile kupiłem. Grzebałem przy niej aż porobiłem.
Koleś ponoć 5 lat ją miał i jakieś tam papiery są. Nie oglądałem. Jest wstawiona przedliftowa kierownica bo ponoć poprzednikowi się podobała drewniana. Ma poliftową czarną kierę w garażu ale bez poduchy. Jak ten fakt połączysz ze szpachlą to wniosek nasuwa się sam. Ale przecież poduchy walą jak tylko do chłodnic uderzenie dochodzi. Nie musiała być walona aż do foteli. Aczkolwiek zapomniałem na szyby popatrzeć.
Jeżeli ktoś lubi trochę grzebać to może kupić jeszcze tą http://otomoto.pl/alfa-romeo-166-2-4...C29168846.html i przełożyć środek a jeszcze zostanie mu kupe części na handel.
czy polift przy kremowej desce nie powinien mieć też kremowej skóry zamiast szarej??