No właśnie nie wiem... Pani twierdzi, że są tego pewni, ale wysłałem im moje parametry i sprawdzają... Może w końcu wybiorę się na miejsce o ile będzie możliwość przymierzenia. Dzięki za potwierdzenie, że pasują ;-)
No właśnie nie wiem... Pani twierdzi, że są tego pewni, ale wysłałem im moje parametry i sprawdzają... Może w końcu wybiorę się na miejsce o ile będzie możliwość przymierzenia. Dzięki za potwierdzenie, że pasują ;-)
Brera poza chyba 2 wzorami felg, resztę miała jak w 159, a ta ma znowu jak Giulietta(otwory na śruby mniejszej średnicy ale to się rozwierca) i Giulia (tu mniejsze ET). Generalnie pasują pomiędzy wszystkimi felgi
To jest forum. Na pytania ogólne zwykle może odpowiedzieć wiele innych osób na forum, a odpowiedź może być przydatna innym. Pożytek potencjalny dla całej grupy który nie służy społeczności. Nie będę odpowiadał na takie priv, a tylko skrzynka wiecznie się zapycha.
Tematów na nurtujący Was problem szukajcie z googlami a nie wyszukiwarką formuową która jest beznadziejna: w googlach wpisujcie (site:forum.alfaholicy.org/giulia_stelvio <TEMAT>). Wiele rzeczy na forum było wielokrtonie, najwyżej w tamtych wątkach dopytujcie żeby śmietnika nie robić na forum.
Witam!
Zbyt pospiesznie zakupiłem felgi 18" (18x8 5/110 ET35) do Giulietty QV z zaciskami Brembo. Wg sprzedawcy miały pasować, ale nie pasują – dochodzą z przodu do zacisków. Felga mi się wybitnie podoba i zastanawiam się nad dystansami (3-5mm).
Felga z Toptup model 084:
Aktualnie mam oryginalne 18 "turbinę"
Chciałem je odrestaurować (co nieco porerane) i mieć na zimę.
Próbował ktoś te ciemno grafitowe felgi z Toptun?
Felga 18x8 + 5mm dystans, myślicie że będzie OK?
[MENTION=82849]piotruś1[/MENTION] [MENTION=83247]EduarDOOX8[/MENTION]
Cieszę sie, że jesteście zadowoleni i za polecenie innym.
Zapraszam ponownie, również w kwestii profesjonalnej renowacji felg.
Pozdrawiam.
Rafał