Bez ramek, jak wpadl z piskiem ja wyjezdzalem i lekko odbilem zeby zjechac z jego toru jazdy, a on do mnie kiwnal glowa.
Ja nie mam ramek, a klubowy jestem![]()
Bez ramek, jak wpadl z piskiem ja wyjezdzalem i lekko odbilem zeby zjechac z jego toru jazdy, a on do mnie kiwnal glowa.
Ja nie mam ramek, a klubowy jestem![]()
Ostatnio edytowane przez misia ; 22-08-2015 o 19:03
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Bielsko-Biała cieszyńska od 2 tygodni widuje rozbitą Alfe 156 czerwona ospojlerowana na rejestracjach Wr oczywiście klubowa.
Ja ją tam widzę w tym miejscu już od roku i zawsze się zastanawiam czyja to![]()
Pozdrowionka dla spotkanej dziś " e-Leczki " w Żywcu na moście .Dziś widzieliśmy ,machaliśmy i mrygaliśmy![]()
Rano Pani w 159SW (ST xx82G) skręcjąca na Lidla na os. R - przyznać się tu i pozdro
Wysłane z mojego GT-I9300
Dziś po południu wracałem motorem do domu i na Burschego zauważyłem oramkowaną Alfę 147, już chciałem machać, bo kierowca stanął i chciał skręcać w lewo - w Norwida, ale zamiast grzecznie poczekać wjechał mi na mój pas. W porę oprzytomniał i przyhamował, bo może z pół metra tylko się wbił, ale zamiast pomachać pogroziłem palcem![]()
Pozdrawiam mimo wszystkobo zdecydowana większość wymuszających i tak kontynuuje swoje manewry, a trąbienie i gaz do odcinki (mam naprawdę głośny wydech
) nic nie pomagają.
Pozdro dla oramkowanej niebieskiej Giuletty stojącej przy OSR Żabka Łaziska oraz białej z czarnym dachem 159tki bez ramek.
Pozdro dla kolegi z osiedla mijanym na os. A.
Wysłane z mojego GT-I9300
Pozdrawiam widziana dzis nad jeziorem żywieckim parking przy kościele w zarzeczu![]()
Potrzebujesz coś pospawać ? Nie masz kątówki i chcesz coś uciąć ? może napompować koło ? wypolerować auto ? zdiagnozować Multi Ecu Scanem ? jesteś z okolic Żywca ? Zapraszam516-932-806
Alfa Romeo 156 1.9 JTD 115KM 2003r BYŁA
Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136KM 1999r BYŁA
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 115KM 2004r BYŁA
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 120 KM 2009r JEST
Pozdrowienia dla kierownika ślicznej czerwonej GTA o nr.rej SZY 8xxx,która to ni stąd ni z owąd nagle siedziała nam na dupie,w drodze powrotnej ze zlotu w okolicach B-B .W obawie,że nie wyhamuje wolałem ustąpić i mieć ją przed sobą
![]()