Pozdrawiam kierownika jasnej(srebrna), oramkowanej 147 dzisiaj na pszczyńskiej w gliwicach ok 15.00. Odmachane z czarnej 159, jeszcze bez ramek ale już z dywanikami :-)
Pozdrawiam kierownika jasnej(srebrna), oramkowanej 147 dzisiaj na pszczyńskiej w gliwicach ok 15.00. Odmachane z czarnej 159, jeszcze bez ramek ale już z dywanikami :-)
Pozdrowienia dla kierownika bordowej 159 na rej SBI bez ramek. Widziane i pomachane dziś w godzinach popołudniowych w szczyrku za centrum![]()
Pozdrowienia dla czarnej 156 SJ70 widzianej dziś w Dąbrówie przy TZN
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Jeśli udoskonalasz coś dostatecznie długo – na pewno to zepsujesz.
Pozdrowienia dla czarnej 147 SD na nieźle pomalowanych felgach na parkingu PogoriaNie było klubowych ramek ale może będą
![]()
Pozdrowienia dla czarnej 156 na blachach SBL o ile dobrze pamiętam. Były klubowe ramki- wjeżdżałeś/aś przede mnie na autostradzie koło 3 stawów w stronę Wrocławia. Pomrugałam długimi![]()
Czarna Giuletta STxx73C oraz SM 7xxxx widziane w okolicy ronda przy Aldi w Tychach - pozdro!
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla czarnej 159 SJ. Zjeżdżałeś za mną wczoraj z A4 przed bramkami.
Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam alfaholika od czerwonej 159 spotkanego pod biedronką na witosa
latem666 pozdrowienia dla Ciebie również, już kiedyś spotkaliśmy się pod Lidlem ale teraz ujeżdżam czerwoną![]()
Pozdro dla kierowcy srebrnej 166 dziś wieczorem na Stojałowskiego. Zauważyłem Cię dopiero jak prawie się minęliśmy , odpowiedziałem awaryjnymi ale nie wiem czy widziałeś w lusterku wstecznym![]()
Ostatnio edytowane przez tx555 ; 23-09-2015 o 21:16