10 szt. new car - zamówione i opłacone
10 szt. new car - zamówione i opłacone
UWAGA
ZAPISY ZAMKNIĘTE
Osiągnęliśmy wymaganą liczbę 500 zamówionych i opłaconych sztuk i teraz przystępujemy do realizacji
Wszystkie osoby które do tej pory nie zrobiły przelewu za zawieszki, proszę nie robić już przelewów ponieważ zamówienie i tak nie zostanie zrealizowane a pieniądze zostaną zwrócone. Czekam jeszcze tylko na dwa zapowiedziane przelewy choć nie gwarantuje że oba zamówienia zostaną zrealizowane bo teoretycznie przekroczymy wymaganą liczbę 500szt ale możliwe że producent zgodzi się na realizację paru sztuk więcej.
O postępach w realizacji będę Was informował na bieżąco
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 05-09-2012 o 12:42
Dziś zamówienie zostało wysłane do realizacji. Termin realizacji około 10 dni roboczych licząc od poniedziałku
Kiedy zapachy bd rozsylane?
Można jeszcze zamówić?
UWAGA!
Informacja od producenta - zawieszki będą do was wysyłane sukcesywnie od najbliższej środy
Ostatnio edytowane przez flatbeet ; 24-09-2012 o 16:23
no to czekamychociaż jak 10 dni roboczych zobaczyłem to spodziewałem się wcześniej tych zawieszek - ale co tam, będzie większa radość jak w końcu dotrą!
![]()
UWAGA
Dostałem dziś info od producenta że około 70 szt uległo uszkodzeniu na maszynie do pakowania i trzeba te 70 szt dorobić a tym samym część z Was dostanie swoje zapachy z lekkim opóźnieniem. Pierwsze paczki został już dziś wysłane a wysyłka idzie wg kolejności na liście zapisów.