a czym Ci ten typ przypierniczył?? Starszy gość czy młody?? Bo po gadce wyglada na takiego co dawno w pysk niezarobił??
A Xofer ciesze się ze dogadałeś się z mechaniorem.
A ty stereo co chcesz naprawiać??
a czym Ci ten typ przypierniczył?? Starszy gość czy młody?? Bo po gadce wyglada na takiego co dawno w pysk niezarobił??
A Xofer ciesze się ze dogadałeś się z mechaniorem.
A ty stereo co chcesz naprawiać??
Ostatnio edytowane przez yago_ ; 14-11-2011 o 18:44
czarny dym power!!!
stary dziad starym oplem astrą.. myślał że mu ujdzie bo z wierzchu prawie nic nie widać ale jakby nic nie było to by mi zderzak na bok nie nachodził.. ale nie chciał sie dogadać to zapłacił mandat dostał punkty i musi naprawić.
I dobrze, te dziady sa najgorsze, prawko za komuny robili i wielcy kierowcydzisiaj widzialem jak stary dziad przecial droge kurierowi, bo chcial zaparkowac. Prawie go ten kurier je*nal ;D takze ciesz sie, ze wsyzstko zalatwione jak nalezy, a moze i jeszcze troszke na tym zarobisz.
no kolega wkoncu sie odezwalno jak bedzie spocik to sie pojaw bo tez chetnie zobacze twoja alfine bo u mnie jak juz to nastepna tez 159
---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 16:01 ----------
widze jakies fatum mamy ja blotnik do wymiany z wlasnej glupoty;/ale trudno juz znalazlem musze zrobic przelew na dniach![]()
Xofer Ty zbierasz na piekną Alfę a ja na furę o mniejszy gabarytach niż ta dla syna:-)szkoda że nie ma wózków Alfa Romeo:-)Gosia
5 : 1 i wszystko jasne
Marta a najlepiej to powiedz to rzeczoznawcy, że po uderzeniu ci wydech inaczej chodzi a rafał niech śrubki poluzuje. Wymaina wydechu jakieś 200 zł i można jeszcze drzwi tylne na śrubie podnieść a wtedy jeszcze więcej. Może ktoś mi w tył(auta oczywiście) wjedzie?? Chętni??
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX- Była niestety
AR 166 3.0 V6 24V, 220 KM `01 NERO- Jest (Dawna alfa Yago_)