cos tam sprawia.Powymieniam to co trzeba i bedzie OK
ja tezpotwierdzam o ile bedzie pogoda.Jezeli nie bedzie ladnej pogody to potwierdzam za tydzien
Z Sącza jakieś 5 może 7 aut.
Alfa Romeo
born not made
Myślę, że i my się pojawimy, nie wiem czy punktualnie, ale jeśli pogoda dopisze i nie wyskoczy nic nieprzewidzianego to jak najbardziej, tyle tylko, że nie wiem czy zdążę auto chociaż umyć, nie mówiąc już o fajerwerkach typu woskowanie itp
Prosiłbym o numery tel do jednego czy dwóch uczestników spotkania, bym jadąc na miejsce mógł was dokładnie zlokalizować. Nr na prv oczywiście.
Pozdrawiam.
- Rafał
Mój numer już podawałem (662-764-900). Pojadę z Tarnowa. Pogoda ma być dobra, z tego co słyszałem
Jeszcze raz przypominam się, gdyby ktoś mógł i chciał wziąć grilla to byłoby dobrze. Wprawdzie na ośrodku jest jakaś gastronomia, ale wiadomo, własny grill fajna sprawa
Na pewno będę na ośrodku wcześniej żeby wszystko obadać przed dwunastą.
Przejrzę ostatnie strony wątku, podliczę orientacyjnie ile osób będzie ostatecznie i zadzwonię jutro do właściciela ośrodka żeby zarezerwować.
Piotrek to ty byles na rondzie w Brzesku ?
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
jaki Piotrek??Jezeli o mnie chodzi to nieMariusz ja tez bede jechal przez Tarnow to moze pojedziemy jakos razem??Tylko gdzie bysmy sie umowili-gdzies w miescie czy na wylocie na Tuchow??Napisz mi najwyzej na PW..Postaram sie wziac grilla ale nic nie obiecuje.Rafal wpadnij nie daj sie prosic
,a jak nie dasz rady umyc swojej niuni to nic sie nie przejmuj w jeziorze duzo wody jest