Strona 104 z 114 PierwszyPierwszy ... 454949596979899100101102103104105106107108109110111112113 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,031 do 1,040 z 1132

Temat: Zapytanie - zapachy zamochodowe z logo klubu

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar Roodik
    Mieszka w
    Wroclaw
    Auto
    BYŁA AR 156 1.6. Jest 147 jtd FL

Domyślnie

Dziekuje za zapachy. Doszly przed chwilka. Na pierwszy rzut oka - bardzo pozytywnie

Użytkownik Pirat drogowy Avatar n.lukasz
    Mieszka w
    Marklissa
    Auto
    Alfa 147 1,9 JTD 2002, Hexagon V6

Domyślnie

Zapachy dziś do mnie dotarły wielkie dzięki mam nadzieje, ze będą trwalsze niż te poprzednie.

Użytkownik Romeo Avatar Damian156JTD
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16V

Domyślnie

Do mnie też dotarły lecz jak wszedłem do domu dopiero ujrzałem awizo i nie chciało mi się już dzisiaj po nie jechać na pocztę , jutro odbiorę

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

Cytat Napisał Damian156JTD Zobacz post
    Do mnie też dotarły lecz jak wszedłem do domu dopiero ujrzałem awizo i nie chciało mi się już dzisiaj po nie jechać na pocztę , jutro odbiorę
    U mnie dokładnie taka sama sytuacja ale jutro już pierwsza zawieszka zawiśnie pod lusterkiem

Użytkownik Maniak resoraków Avatar raflooldz
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 145 1.6 TS

Domyślnie

ogólnie ok ale czy jak zamówiliście więcej zapachów (ja zamówiłem 8) to też doszły mocno ściśnięte? niestety dwa z nich posiadają widoczne skazy, możliwe że przez to, są poprostu pościerane... wrzuce pod siedzenie ten najwyżej, ale jakbym zamówił tylko dwa i takie by doszły to byłbym wkurzony. i jak doszły tak razem a na opakowaniu nie ma info jaki to zapach to wcale nie jest łatwo odróżnić który to który bo przesiąkły razem w tej kopercie... ale powiesiłem wczoraj grapefriuta i ładnie pachniał, zobacze teraz rano jak to wygląda czy jest ktoś w stanie mi powiedzieć, czy zapach new car też posiada nutkę cytrusową czy one przesiąkły w tej kopercie? bo to moja pierwsza styczność z tym zapachem i może to ma tak być
    Ostatnio edytowane przez raflooldz ; 02-10-2012 o 11:15

Użytkownik Rowerzysta Avatar AndrzejGP23
    Mieszka w
    Dębica
    Auto
    AR 156 1.8 TS FL SW

Domyślnie

Do mnie też dotarły wczoraj, zawiesiłem New Car w aucie, troche słaby zapach ale nie będę narzekał bo ładnie wygląda, grapefruit ma zdecydowanie mocniejszą woń dlatego zostawiłem je na póżniej.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Maro1500
    Mieszka w
    LbN
    Auto
    AR 156 1,9JTD SW

Domyślnie

Mam i ja... niestety również jestem bardzo niezadowolony... W sumie wszystko tak jak wyżej... z tym że właśnie zamówiłem 5 jednych i 5 drugich i nie wiem które jest który. Metodą węchu doszedłem że 3 mam graperfriuty(albo przynajmniej same opakowania tak pachną). Całą reszta to jak by niby ten new car ale... Jak się wewąchałem to były tam wszystkie zapachu przez cytrusy, leśne na morskich kończąc... Wybrałem new car i powiesiłem i intensywność zapachu jest moim zdaniem dużo mniejsza jak tych ze starej firmy no i generalnie pachnie wszystkim(takie moje odczucie).
    Wracając do strony wizualnej szału nie ma... kilka jest jak by utopionych w zapachu i "aż z nich ścieka", a inne jak by już z miesiąc wisiały. Kilka mam jak by poplamionych zapachem z jednej strony, a z drugiej sama tekturka tak że lipa... Jakość wykonania i nadruku raczej przeciętna, stare były ładniejsze nawet jak powisiały misiąc na słońcu. Firma dała dupy przez duże "D"

Administrator ds. gadżetów Maniak resoraków Avatar flatbeet
    Mieszka w
    Świdnica
    Auto
    AR Brera 2.4 JTDm

Domyślnie

ja też właśnie odebrałem. powiem tak - ja nie miałem problemu z rozpoznaniem zapachu, rozpoznałem po kolorach nadruku. grejpfriut ma nadruk dużo lepszy o bardziej intensywnych kolorach niż new car. i jest też ten zapach dużo bardziej intensywny, w sensie grejpfruit. poza tym grejfruta czuć że to grejfrut;p
    nie powiedziałbym też że jakość nadruku przeciętna. na newcar'ach jest taka sama jak u poprzedniego producenta a na grejfrucie jest dużo lepsza, tak jak wspomniałem kolory intensywniejsze. nie wiem w sumie z czego to wynika, może tak ten olejek zapachowy wpływał na nadruk. na plus też trzeba zaliczyć czarna gumkę, w poprzednich była biała. zobaczymy jak długo zapach będzie sie utrzymywał ale producent zapewniał że zapach trzyma do 2 tygodni, poprzednie tyle na pewno nie wytrzymywały

Użytkownik Maniak resoraków Avatar hitman047
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Bella 156 2.0 TS Niebieska piękność :) - kiedyś. Obecnie -> Alfa Romeo Stelvio 2.0 280 KM

Domyślnie

Jeżeli mówicie że te nowe słabiej pachną, to one chyba w ogóle nie pachną Mam nadzieję że to tylko jeden przypadek Bo te stare, to pachniały moim zdaniem max. 3 dni... Potem to już trzeba było nos w nie wkładać żeby cokolwiek czuć, dlatego u mnie póki co na wierzchu jest zawieszka klubowa a pod spodem dla zapachu wisi nieśmiertelne i najlepsze - wunderbaum

Użytkownik Świeżak Avatar dzewo
    Mieszka w
    ŚWINOUJŚCIE
    Auto
    była alfa romeo 147 1.9 jtd .Jest 159 TI 1.9 jtd

Domyślnie

A do mnie pewnie dojdą w przyszłym tygodniu!!Zanim dojada na koniec kraju i poczekają w pieprzo....ej kolejce na prom to trochę minie.Ale co i tam poczekam