Po tylu latach, chyba pierwszy raz zdarzyło mi się, że ktoś odmachałprzed chwilą na ul. Strzeszyńskiej czarna 159 z ledami w halogenach. Pozdrawiam kolegę!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Po tylu latach, chyba pierwszy raz zdarzyło mi się, że ktoś odmachałprzed chwilą na ul. Strzeszyńskiej czarna 159 z ledami w halogenach. Pozdrawiam kolegę!
pozdro dla oramkowanej 159 SW wdzianej wczoraj w Swarzedziu na wiadukcie około 13:30![]()
Pozdrowienia dla srebrej 156 SW PL...., ramki byly. Stalem za Toba w 159 na Srodce od strony ul. Podwale, skrecales w lewo w strone Warszawskiej.
Dzisiaj we Wrocku widziana Brera Spider PJA ... ,bez ramek klubowych, pozdrawiam. Chwile jechaliśmy obok siebie.
Pzdr dla Greciowej 9tki, św. Ducha Jarocin.![]()
Nie trać czasu na wyjaśnienia. Ludzie i tak słyszą to, co chcą usłyszeć
Pozdro dla oramkowanej "granatowej?" na PO 9-tki SW zjeżdżającej na BP w Stęszewie 29.11 w godzinach wieczornych![]()
“Jeżeli wszystko jest pod kontrolą,jedziesz zbyt wolno"
Jest:
Alfa Romeo 147 Turismo Internazionale 1,9 JTD 16v
Było:
Alfa Romeo 159 SW 1,9 JTDm 16v
Fiat Bravo 1,6 16v
Pozdro dla srebrnej 156 PKN widzianej przed chwilą na Jugoslowianskiej przy sklepie kosmetycznym
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla srebrnej 156 na ramkach klubowych w Poznań City Center (rejestracja KOL...). Stałem parę miejsc dalej :-)
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 6030X
Pozdrowienia dla żony Tommiego, i samego Tommiego;-) widziałem dziś małżonkę na stacji Lotosu;-)
Ładnie się przywitalem i Pozdrowiłem. No i Gratulacje:-D:-D :-D :-D
Pozdrowienia dla kierownika błękitnej 147 widzianej dziś po 13 na Wojska Polskiego. Machałeś, zauwazyłem w ostatniej chwili - zagadany z pasażerem byłem![]()