pozdrawia Alfa 156 z Miastka.
pozdrawia Alfa 156 z Miastka.
Panowie wiecie może o jakimś motorku typu WSK, MZ ETZ, SHL itd... na chodzie, niekoniecznie z papierami do 500-600zł. Jak byście coś wiedzieli to dajcie znać
Masz chęć na klasyka?
coś w tym stylu... Byłem dziś oglądać jedną WSK w Miastku, ale niestety nie można było stwierdzić w jakim jest stanie, bo właściciel ani nie miał benzyny, ani nie wiedział że ma kapcia...
A JAWA 350 też wchodzi w gre? Ktoś wywiesił ogłoszenie u mnie wpracy że ma na sprzedaż,teraz sobie przypomniałem.
Jak najbardziej. Wczoraj koleś który miał tą WSKę miał też taką Jawę, ale praktycznie bez sprzęgła- nie dało się jeździć. Był bym wdzięczny gdybyś spytał o cenę, stan i papiery.
Niestety ogłoszenie znikneło z tablicy i nie mogę znależć kolesia który je wywiesił,pracuje nas tam ponad 250 i tak szybko siepojawiają nowi że już nieda sie nadążyć.
Ale AR mam tylko Ja.
Na otomoto była jedna jawa ze słupska, ale jak dobrze pamiętam to za 4tys....a ta kwota nie wchodzi w grę. możliwe że to ta sama jawa.
U mnie w pracy jest około 500osób. i również tylko ja jeżdżę AR![]()
hejka wszystkimpowiedzcie mi czy macie jakieś doświadczenia związane z tą firmą http://pitstop.slupsk.pl/ bo jutro się do niej wybieram na wgranie nowej mapy do silnika